FRESH Professionals | Circulair bouwen: een juridische uitdaging

Wanneer woensdag 27 mei 2020
Tijd 13:30 - 15:00

Circulair bouwen: een juridische uitdaging

Circulair bouwen krijgt de afgelopen jaren veel meer aandacht. Het hergebruiken van materialen leidt immers tot minder verspilling, schaarste van grondstoffen wordt tegengegaan en circulair bouwen leidt tot objecten van hogere kwaliteit met een langere levensduur. Kort gezegd wordt circulair bouwen veelal gelijkgesteld aan duurzaam bouwen.


Waarom doen juristen altijd zo moeilijk als het aankomt op circulair bouwen? Hoeduurzaam is circulair bouwen eigenlijk? Pernille van der Plank, als adviseur verbonden aan de praktijkgroep Real Estate bij Houthoff en universitair docent aan de Universiteit van Utrecht, heeft op woensdag 27 mei aandacht besteed aan de juridische aspecten van circulair bouwen tijdens een interessante webinar.

Andere interessante evenementen

Dentons Internationale Reis | 8-15 oktober 2023

De inschrijvingen voor de Dentons | FRESH Professionals Internationale Reis 2023 naar Miami zijn inmiddels gesloten en iedereen heeft een persoonlijke mail ontvangen!De vliegtickets zijn geboekt en de commissie is...

8 - 15 okt 2023

Frasers Maandborrel | do 19 oktober

Op donderdag 19 oktober zal de maandborrel in samenwerking met Frasers georganiseerd worden. We gaan er weer een mooie borrel van maken!  Locatie: Bar Bonnie Tijdstip: vanaf 18u

19 oktober 2023

Primevest 10+ Diner Amsterdam

In samenwerking met Primevest zal op donderdag 26 oktober het FRESH Professionals 10+ diner plaatsvinden. De locatie zal spoedig bekend worden gemaakt, maar de inschrijving is reeds geopend!

26 oktober 2023