FRESH Professionals Carrière Monitor 2023

Wanneer donderdag 30 maart 2023
Tijd 17:00
Waar Amsterdam

Doe mee met de FRESH Professionals Carrière Monitor 2023!

Is de manager van vroeger wel de manager die we nu nodig hebben? Het zijn tegenwoordig meer de soft skills die bepalen of je een goede leidinggevende bent of niet. Wil je weten wat de vaardigheden zijn van een goede manager? Doe dan mee aan de Carrière Monitor!

FRESH Professionals onderzoekt de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voor vastgoedprofessionals en koppelt dit jaarlijks aan een actueel thema. Dit jaar is het thema ‘Wat maakt een goede manager?’. Het eerste deel van het onderzoek toetst de stand van zaken van je huidige baan. De uitkomsten hiervan worden vergelijken met die van afgelopen jaren. Van alle resultaten zal uiteindelijk een rapport worden opgemaakt. Alle antwoorden worden uiteraard anoniem en vertrouwelijk behandeld. De Carrière Monitor zal plaatsvinden op donderdag 30 maart bij Levenslang Amsterdam, met inloop vanaf 17:00 uur. We zullen tijdens het event de resultaten van het onderzoek ter discussie stellen middels een paneldiscussie.

De avond zal gemodereerd worden door Brigit Gerritse (Head of Research Redevco) en het panel zal bestaan uit:
– Matthijs Storm (CEO Wereldhave)
– Gaston Gupkens (Head of Operations Primevest Capital Partners)
– Sogol Azarbad (Director Development Services CBRE)

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan in voor het evenement!

Alvast bedankt namens de Bedrijvencommissie!
Onno de Gast, Zaïda Thépass, Derk Gillis, Yngwie Romijn en Harmen Westera

Sponsoren van dit evenement

De resultaten van de Carrière Monitor 2023 zijn in onderstaand rapport terug te lezen:

Andere interessante evenementen

Dentons Internationale Reis | 8-15 oktober 2023

De inschrijvingen voor de Dentons | FRESH Professionals Internationale Reis 2023 naar Miami zijn inmiddels gesloten en iedereen heeft een persoonlijke mail ontvangen!De vliegtickets zijn geboekt en de commissie is...

8 - 15 okt 2023

Frasers Maandborrel | do 19 oktober

Op donderdag 19 oktober zal de maandborrel in samenwerking met Frasers georganiseerd worden. We gaan er weer een mooie borrel van maken!  Locatie: Bar Bonnie Tijdstip: vanaf 18u

19 oktober 2023

Primevest 10+ Diner Amsterdam

In samenwerking met Primevest zal op donderdag 26 oktober het FRESH Professionals 10+ diner plaatsvinden. De locatie zal spoedig bekend worden gemaakt, maar de inschrijving is reeds geopend!

26 oktober 2023