FRESH Professionals | Breakfast seminar | De wurggreep van de stikstofmaatregelen: Hoe houdt de vastgoedsector dit vol?

Wanneer donderdag 14 november 2019
Tijd 07:45 - 10:00
Waar Amsterdam

Op donderdagochtend 14 november hebben Monica Sonderegger van Houthoff en Kim Bink van Antea Group vastgoedprofessionals uit diverse sectoren wakker geschud over de stikstofproblematiek. Het Programma Aanpak Stikstof werd nader toegelicht en er werden oplossingsrichtingen voor de praktijk aangedragen. Het was een leerzame interactieve sessie en de deelnemers hebben meer inzicht gekregen in de stikstofproblematiek.

Wij danken alle aanwezigen voor hun komst, onze sprekers voor de verschafte inzichten en Houthoff voor de organisatie en het ontbijt.

Andere interessante evenementen

Dentons Internationale Reis | 8-15 oktober 2023

De inschrijvingen voor de Dentons | FRESH Professionals Internationale Reis 2023 naar Miami zijn inmiddels gesloten en iedereen heeft een persoonlijke mail ontvangen!De vliegtickets zijn geboekt en de commissie is...

8 - 15 okt 2023

Frasers Maandborrel | do 19 oktober

Op donderdag 19 oktober zal de maandborrel in samenwerking met Frasers georganiseerd worden. We gaan er weer een mooie borrel van maken!  Locatie: Bar Bonnie Tijdstip: vanaf 18u

19 oktober 2023

Primevest 10+ Diner Amsterdam

In samenwerking met Primevest zal op donderdag 26 oktober het FRESH Professionals 10+ diner plaatsvinden. De locatie zal spoedig bekend worden gemaakt, maar de inschrijving is reeds geopend!

26 oktober 2023