FRESH Professionals 5+ | Studiereis: Warschau

Wanneer Wednesday 23 t/m Saturday 26 October 2019
Tijd 18:00 - 15:00
Waar Warschau

Op 23 oktober is de FRESH 5+ groep met circa 13 professionals naar Warschau gegaan.

De aftrap vond plaats door middel van een juridische kijk op de lokale vastgoedmarkt bij Oklaw en BNP Paribas gevolgd door een marktoverview bij JLL over de kantoren-, retail- en woningmarkt in Warschau. Opvallend is dat er bijna geen institutionele beleggingsmarkt is voor woningen in Warschau. Wel meer dan 100.000 woningen worden door particuliere huiseigenaren verhuurd.

Daarnaast is onder andere een bezoek gebracht aan het (in 2021) hoogste gebouw van Europa , de Varso Tower ontwikkeld door HB Reavis Poland, shopping centers Arkadia en Galeria Mokotow van Unibail Rodamco Westfield en transformatieproject Koneser Factory waar een voormalige vodka fabriek is omgetoverd tot een groot mixed-use project waar o.a. de Google campus gevestigd zit.

De overige architectonische hoogstandjes van Warschau zijn bezocht tijdens de fiets tour.

Graag willen we de deelnemers en onze sponsoren Bakkers | Hommen Waerdevast en Roodhals Capital bedanken voor het mogelijk maken van deze fantastische citytrip!

Andere interessante evenementen

FRESH Professionals Kerstborrel

8 december, de pepernoten zijn in de aanbieding en de kerstbomen bepaald niet.  FRESH Professionals zal die donderdag met kerstmuts op borrelen om het kerstseizoen in te luiden. dit zal...

8 - 8 dec 2022