FRESH Professionals 5+ | Sneak Preview nhow Amsterdam RAI!

Wanneer donderdag 7 november 2019
Tijd 16:00 - 19:00
Waar Amsterdam

5+ Event: Sneak Preview nhow Amsterdam RAI!

Afgelopen donderdag 7 november was FRESH Professionals 5+ uitgenodigd voor een sneak preview van nhow. Nhow is een baanbrekend ontwerp van OMA, met de drie karakteristieke gedraaide driehoekige volumes, wordt met 650 kamer het grootste nieuwbouw hotel van de Benelux en doet het ontwerp je denken aan de monumentale RAI-reclamezuil Het Signaal. 

Elise van Pieterson van COD gaf ons een nadere toelichting over het winnen van de uitgeschreven tender in samenwerking met Being Development en de uitdagingen in verband met de Noord/Zuidlijn. Vervolgens gaf ze alvast een kijkje in de keuken vlak voor de opening! De publieke ruimtes van nhow zijn gelegen op en verschillende verdiepingen en de inrichting van de kamers is vormgegeven met verschillende thema’s zoals: Schots, Afrikaans en Aziatisch. Last but not least mochten we uiteraard genieten van het geweldige uitzicht over de stad! De sneak preview  werd afgesloten met een borrel en wat heerlijke hapjes in de Roast Room.
We willen COD hartelijk bedanken voor het organiseren van de sneak preview.

Andere interessante evenementen

Dentons Internationale Reis | 8-15 oktober 2023

De inschrijvingen voor de Dentons | FRESH Professionals Internationale Reis 2023 naar Miami zijn inmiddels gesloten en iedereen heeft een persoonlijke mail ontvangen!De vliegtickets zijn geboekt en de commissie is...

8 - 15 okt 2023

Frasers Maandborrel | do 19 oktober

Op donderdag 19 oktober zal de maandborrel in samenwerking met Frasers georganiseerd worden. We gaan er weer een mooie borrel van maken!  Locatie: Bar Bonnie Tijdstip: vanaf 18u

19 oktober 2023

Primevest 10+ Diner Amsterdam

In samenwerking met Primevest zal op donderdag 26 oktober het FRESH Professionals 10+ diner plaatsvinden. De locatie zal spoedig bekend worden gemaakt, maar de inschrijving is reeds geopend!

26 oktober 2023