FRESH Professionals 5+ | Sneak Preview nhow Amsterdam RAI!

Wanneer Thursday 7 November 2019
Tijd 16:00 - 19:00
Waar Amsterdam

5+ Event: Sneak Preview nhow Amsterdam RAI!

Afgelopen donderdag 7 november was FRESH Professionals 5+ uitgenodigd voor een sneak preview van nhow. Nhow is een baanbrekend ontwerp van OMA, met de drie karakteristieke gedraaide driehoekige volumes, wordt met 650 kamer het grootste nieuwbouw hotel van de Benelux en doet het ontwerp je denken aan de monumentale RAI-reclamezuil Het Signaal. 

Elise van Pieterson van COD gaf ons een nadere toelichting over het winnen van de uitgeschreven tender in samenwerking met Being Development en de uitdagingen in verband met de Noord/Zuidlijn. Vervolgens gaf ze alvast een kijkje in de keuken vlak voor de opening! De publieke ruimtes van nhow zijn gelegen op en verschillende verdiepingen en de inrichting van de kamers is vormgegeven met verschillende thema’s zoals: Schots, Afrikaans en Aziatisch. Last but not least mochten we uiteraard genieten van het geweldige uitzicht over de stad! De sneak preview  werd afgesloten met een borrel en wat heerlijke hapjes in de Roast Room.
We willen COD hartelijk bedanken voor het organiseren van de sneak preview.

Andere interessante evenementen

FRESH Professionals Kerstborrel

8 december, de pepernoten zijn in de aanbieding en de kerstbomen bepaald niet.  FRESH Professionals zal die donderdag met kerstmuts op borrelen om het kerstseizoen in te luiden. dit zal...

8 - 8 dec 2022