FRESH Lustrum!

Wanneer Friday 15 November 2019
Tijd 20:30 - 00:30
Waar Amsterdam

Via deze link kun je een ticket kopen

Dit jaar bestaat FRESH alweer 20 jaar en dit laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Op 15 november wordt het Tobacco theater in Amsterdam omgetoverd tot klein Cuba en zullen we, onder het genot van een hapje en de nodige drankjes, het 20ste levensjaar van FRESH inluiden.

Het Tobacco theater in Amsterdam, waar we eenieder om 20:30 verwelkomen, is een indrukwekkende locatie in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Een locatie die symbool staat voor de wederopstanding van Cuba. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af. Om helemaal ondergedompeld te worden in deze Cubaanse ambiance zal ook het feest een Cubaans tintje krijgen. Onder het thema Cuban Chique heeft de lustrumcommissie een avondvullend programma in elkaar gedraaid met de nodige Latijnse invloeden. Haal daarom je kleurrijkste jurkje of pak uit de kast en poetst die witte lakschoentjes maar weer eens goed, want het gaat een memorabele avond worden!

Wil je hier ook bij zijn? Toegang tot het feest is enkel mogelijk met een ticket. Via deze link kun je een ticket kopen. Het FRESH lustrumfeest is een samenwerking tussen FRESH Students & FRESH Professionals. Je kunt daarom zowel als student en als professional een ticket voor het lustrum feest kopen. Mocht je vooraf vragen hebben over het feest of de inschrijving? Stuur dan een e-mail naar lustrum@stichtingfresh.nl.

We zien je graag op 15 november!

Feestelijke groet, 
De Lustrumcommissie 

Koop je ticket op Eventix

De hoofdsponsoren voor het Lustrum zijn:

Andere interessante evenementen

FRESH Professionals Kerstborrel

8 december, de pepernoten zijn in de aanbieding en de kerstbomen bepaald niet.  FRESH Professionals zal die donderdag met kerstmuts op borrelen om het kerstseizoen in te luiden. dit zal...

8 - 8 dec 2022