FRESH goes To…ronto

Wanneer dinsdag 12 t/m maandag 18 december 2017
Tijd

De tweede week van december stond in het teken van de FRESH International Challenge in Toronto, Canada. Met een groep van 22 enthousiaste studenten uit heel het land werd afgereisd naar de grootste stad van Canada, met maarliefst 6,1 miljoen inwoners in de Greater Toronto- Area.

Tussen de presentaties over de staat van de social investments in Toronto van marktonderzoeker Urbanation, bouwer Tridel en ontwikkelaars Concord en Hines door was er ook nog ruimte voor een rondleiding bij EY in de EY Tower. Deze toren staat in het hartje van de stad en bied een prachtig uitzicht vanaf de 40 e verdieping en EY richt zich erg op een duurzame vorm van werken. Een ander prachtig uitzicht over de skyline van Toronto was te zien vanaf Ward’s Island, een dunbevolkt eilandje recht tegenover het centrum en alleen bereikbaar per veerpont. Hier was goed te zien hoe adembenemend groot de stad inmiddels is geworden en hoe rap de groei heeft plaatsgevonden.

Bij de afsluiting van het programma was er meer ruimte om de toeristische trekpleisters van de stad te bezoeken in de vorm van de St. Lawrence Market en natuurlijk de CN Tower waar ruimte was voor het onderling verbinden en integreren. Al met al een ontzettend geslaagde reis waaraan de groep en de stad ontzettend hebben bijgedragen!

Andere interessante evenementen

FRESH Beleggersdagen

Verbreed met FRESH Students je blik op het beleggen in vastgoed! Tijdens de FRESH Beleggersdagen op 7 en 8 maart neemt FRESH in samenwerking met 4 van haar sponsoren je...

14 - 15 mrt 2024

JLL Inhousedag

Op donderdag 21 maart opent JLL haar deuren voor FRESH Students! Eén van de grootste vastgoedconsultants van Nederland biedt de studenten van FRESH Students de kans om een dag mee...

21 maart 2024