FRESH Carrière Monitor 2020 – Heb jij het Vaccin? Een duurzame job in het vastgoed!

Wanneer donderdag 28 januari 2021
Tijd 18:00 - 19:30

FRESH Carrière Monitor 2020 | Terugblik

Vorige week donderdag heeft het FRESH Carrière Monitor event 2020 plaats gevonden in het clubhuis van Holland ConTech & PropTech. Als commissie kijken we terug op een geslaagd event met een fantastisch panel en een spraakmakende dagvoorzitter. Er hebben maar liefst 60 mensen online deelgenomen aan het event. Vanuit het publiek werd er actief meegedaan via de chat waardoor er leuke en dynamische discussies op gang kwamen.
 
Hartelijk dan aan Wouter Truffino voor het verzorgen dan de studio en het digitale platform, aan Gert-Joost Peek (ASRE) voor het verzorgen van de Keynotes en bijdrage aan het panel. Ook dank aan aan Dirk Bakker (Colliers), Onno Dwars (Ballas Nedam) en Sandra Gritti (EDGE Next) voor jullie bijdrage aan de inhoudelijke discussies en natuurlijk aan Eduard Schaepman (Tribes) voor de scherpe opmerkingen en het voorzitten van het event. Tot slot natuurlijk hartelijk dank aan alle deelnemers en hopelijk tot volgend jaar in real life!
 
Tijdens het event zijn er al een aantal resultaten gepresenteerd maar wil je graag alle resultaten bekijken, dan vind je de rapportage hier.

Andere interessante evenementen

EDGE inhousedag

Lijkt het jou leuk om een kijkje te nemen achter de schermen bij een van de meest innovatieve bedrijven in de vastgoedindustrie? Op vrijdag 7 juni om 13:00 uur vindt...

7 juni 2024

PROVADA

Op donderdag 13 juni gaat FRESH Students naar de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland waar de publieke en private sector samenkomen. We zullen langs verschillende bedrijven gaan en deelnemen...

13 juni 2024