FRESH Carrière Monitor 2020 – Heb jij het Vaccin? Een duurzame job in het vastgoed!

Wanneer Thursday 28 January 2021
Tijd 18:00 - 19:30

FRESH Carrière Monitor 2020 | Terugblik

Vorige week donderdag heeft het FRESH Carrière Monitor event 2020 plaats gevonden in het clubhuis van Holland ConTech & PropTech. Als commissie kijken we terug op een geslaagd event met een fantastisch panel en een spraakmakende dagvoorzitter. Er hebben maar liefst 60 mensen online deelgenomen aan het event. Vanuit het publiek werd er actief meegedaan via de chat waardoor er leuke en dynamische discussies op gang kwamen.
 
Hartelijk dan aan Wouter Truffino voor het verzorgen dan de studio en het digitale platform, aan Gert-Joost Peek (ASRE) voor het verzorgen van de Keynotes en bijdrage aan het panel. Ook dank aan aan Dirk Bakker (Colliers), Onno Dwars (Ballas Nedam) en Sandra Gritti (EDGE Next) voor jullie bijdrage aan de inhoudelijke discussies en natuurlijk aan Eduard Schaepman (Tribes) voor de scherpe opmerkingen en het voorzitten van het event. Tot slot natuurlijk hartelijk dank aan alle deelnemers en hopelijk tot volgend jaar in real life!
 
Tijdens het event zijn er al een aantal resultaten gepresenteerd maar wil je graag alle resultaten bekijken, dan vind je de rapportage hier.

Andere interessante evenementen

Career event

Het career event is terug! (voorheen careerpitch) Een bewezen concept in een nieuw jasje: het kleinste, persoonlijkste en meest laagdrempelige career event van Nederland is terug. Tijdens een speed-date sessie...

15 - 15 dec 2022

Kroegcollege ‘Hou Je Vastgoed’ LIVE

Op 10 januari staat er een prachtige activiteit op de planning met onze sponsor Boelens & de Gruyter en onze vrienden van studievereniging Service uit Eindhoven. Een grote groep studenten...

10 - 10 jan 2023