FRESH Beleggersdagen

Wanneer woensdag 23 t/m donderdag 24 februari 2022
Tijd 09:00 - 19:00
Waar Amsterdam

Verbreed met FRESH Students je blik op het beleggen in vastgoed!

Tijdens de FRESH Beleggersdagen op 23 en 24 februari neemt FRESH in samenwerking met 4 van haar sponsoren je mee in de wereld van vastgoedbeleggingen. Tijdens dit evenement laten deze (beursgenoteerde) beleggers en adviseurs zien hoe zij waarde toevoegen, zowel op projectlocaties, hoofdkantoor als Hotel Pestana Amsterdam Riverside.

Het programma zal 2 volle dagen in beslag nemen, met ruimte om te leren, zien, oefenen en uiteraard borrelen. De precieze planning wordt aan de geselecteerde deelnemers bekend gemaakt, wat we al wel kunnen verklappen is dat alle locaties zich in Amsterdam bevinden. Het is hierbij noodzakelijk dat jij als deelnemer beschikt over een OV-pas, aangezien we de gehele stad door zullen reizen.

Aanmelden is mogelijk tot en met 20 februari en vereist 2 stappen; allereerst dien je je middels de knop rechtsboven dit scherm op de wachtlijst te zetten en vervolgens dien je de onderstaande Google Form link in te vullen.

https://forms.gle/ezPjGVWUdQFsQ1u66

Aangezien er selectie zal plaatsvinden, is het belangrijk dat je hierbij je CV doorgeeft inclusief een kleine motivatie, welke zal worden gedeeld met de deelnemende sponsoren:

Spring Real Estate

Spring Real Estate is sinds haar oprichting in 2011 uitgegroeid tot een landelijke vastgoed adviesorganisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren van huurders en beleggers van commercieel vastgoed. Iedereen werkt dagelijks nauw met elkaar samen, van partner tot stagiair, met allemaal hetzelfde doel: onze opdrachtgevers voorzien van data-gedreven vastgoedadvies.

Onze dienstverlening bestaat uit Agency, Capital Markets, Valuations, Midcap Investments, Asset Services en Property Management. Daarnaast hebben wij een strategisch partnerschap met Beleggingspanden.nl, het grootste online aan- en verkoopplatform van Nederland. Wij hebben kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag en Utrecht.

NSI

NSI N.V. is een toonaangevende beursgenoteerde belegger in de Nederlandse commerciële vastgoedmarkt met een focus op kantoren. Met een portefeuille van € 1,3 miljard en meer dan € 1 miljard aan deals sinds 2015 zijn wij een van de meest actieve vastgoedbeleggers in Nederland.

We werken met een sterk en efficiënt platform dat rendement behaalt door proactief asset management, om waarde toe te voegen en actief kapitaal te recyclen.

Capital Value

Wij zijn specialist en marktleider in woningbeleggingen in Nederland. Wij leveren transactie-, taxatie- advies- en asset management diensten aan beleggers, corporaties, banken, ontwikkelaars, (semi)overheid en zorginstellingen.

 Wij begeleiden aan- en verkoopprocessen van wooncomplexen en woningportefeuilles in heel Nederland. Sinds onze oprichting in 2012 hebben wij meer dan 71.000 woningen succesvol verkocht. Van een enkel complex tot complete portefeuilles. Zowel bestaand als nieuwbouw. Dit alles door de kennis en ervaring van ons team van professionals. 

Amvest

Mensen een fijn thuis geven: dat is al ruim 20 jaar onze missie. Als investment manager én ontwikkelaar van woningen en woongebieden in Nederland wil Amvest bijdragen aan goed functionerende wijken, waar mensen lang en met plezier wonen. Hoe we dat doen? Door ontwikkelen en beleggen hand in hand te laten gaan. Door bewust te investeren in gebieden en kwaliteit. En door partijen bij elkaar te brengen, hun belangen te verenigen en intensief samen te werken. Zo creëren we een thuis voor bewoners.

Covid-restricties

Bij FRESH Students zijn wij enorm blij dat we ondanks de pandemie nog steeds event voor jullie kunnen organiseren. Hierbij houden wij echter sterk rekening met de restricties zoals opgelicht door de Nederlandse overheid. Voor dit evenement dien je in ieder geval een geldige QR-code en mondkapje paraat te hebben, verdere maatregelen vind je achter de onderstaande link:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen