FRESH Beleggersdagen

Wanneer donderdag 1 t/m vrijdag 2 december 2022
Tijd 09:00 - 20:00

Heb jij nou ook zo’n fascinatie voor het beleggen in vastgoed? Zie jij jezelf later werken binnen deze sector, en ben je benieuwd wie daarin de grote spelers zijn? Kom dan naar de FRESH Beleggersdagen, en begin december met een van de vetste evenementen van dit jaar!

Tijdens die volledig verzorgde, tweedaagse evenement komen alle facetten van het beleggen in vastgoed naar boven. Samen met onze sponsoren, a.s.r. real estate, Primevest Capital Partners, Greystar en Amvest, gaan we een te gek programma speciaal voor FRESH’ers neerzetten, met onder andere uitdagende cases, projectbezoeken en, natuurlijk, ook een lekkere borrel om het af te sluiten. De eerste dag beginnen we in Utrecht, waarna we ‘s avond naar Amsterdam gaan en zullen overnachten. De volgende dag zullen we op bezoek gaan bij twee sponsoren in Amsterdam.

Dus, wil jij nou echt goed kennis maken met de wereld van vastgoedbeleggers, schrijf je dan in voor de FRESH Beleggersdagen op 1 en 2 december! De inschrijven zijn geopend, dus wees er snel bij, want er zijn beperkte plekken beschikbaar! Je inschrijving is pas compleet na het invullen van deze google forms.

(De automatisch gegenereerde bevestigingsmail vanuit onze website mag je negeren. Uiterlijk een week voor aanvang zal je persoonlijk bericht ontvangen vanuit het FRESH bestuur. Hopelijk tot de 1e!)