FRESH-Bedrijvendiner

Wanneer donderdag 24 maart 2022
Tijd 17:00 - 21:30
Waar Amsterdam

Het welbekende FRESH-bedrijvendiner is terug!

Op 24 maart krijg jij de kans om onder het genot van een prachtig diner kennis te maken met maar liefst vijf vastgoedbedrijven. Dit maakt het mogelijk om op persoonlijke wijze in contact te komen met de mensen achter de grote namen en daarmee te ontdekken hoe zij naar de gebouwde omgeving kijken en daarin een rol spelen. Dit alles gebeurt op een unieke locatie; Vondel 3 in het Amsterdamse Vondelpark.

Middels een roulatiesysteem krijg je per gang andere gezichten te spreken waardoor je na afloop van het evenement gegarandeerd in contact komt met alle bedrijven. Daarnaast kunnen eventuele overgebleven vragen aan bedrijf of student natuurlijk nog worden gesteld onder het genot van een borrel. Kortom, een ideaal evenement om jezelf nog beter wegwijs te maken in de multidisciplinaire wereld van het vastgoed. 

Wil jij kans maken om deel te nemen aan dit evenement? Meld je dan nu aan via de aanmeldknop rechtsboven en via de onderstaande link. Deelname vindt plaats op basis van selectie en je hebt tot en met 19 maart om jezelf middels je CV aan te melden.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTNEVDCsvReTOtK2jxjNPjbQGFtPqFnw8Cjf5e5E3cIwsN-g/viewform?usp=sf_link

Neem onderstaande alvast een kijkje naar de bedrijven die aanwezig zijn en wellicht tot 24 maart!

AT Osborne

De inrichting van de leefomgeving draagt in belangrijke mate bij aan het welzijn van de mens. Denk daarbij aan onbelemmerde mobiliteit, een schoon en veilig milieu, passende huisvesting en goede gezondheidszorg. AT Osborne draagt daaraan bij met duurzame oplossingen. Onze focus ligt op infrastructuur, gezondheidszorg en duurzame leefomgeving.

Wat ons anders maakt, is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen en tussen plannen en praktijk. Wij zijn vasthoudend, omdat wij uit ervaring weten dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Met ons vele talenten zijn wij als geen ander in staat om vanuit verschillende perspectieven te kijken.

CBRE

CBRE (Advisory) is de adviestak. Met meer dan zeshonderd collega’s in Nederland adviseren wij eigenaren en gebruikers van commercieel vastgoed. Ons werk komt in de kern op het volgende neer: enerzijds helpen we eigenaren bij het behalen van rendement op vastgoedinvesteringen, anderzijds ontwikkelen we unieke huisvestingsoplossingen voor gebruikers van vastgoed. Wij beheren vastgoedobjecten, voeren taxaties uit, adviseren klanten over de aan- en verkoop van panden, ontwikkelen werkplekconcepten, verzorgen projectmanagement op locatie en nog veel meer.

CBRE IM

CBRE Investment Management is een toonaangevend, wereldwijd opererend vermogensbeheerbedrijf dat actief is in meer dan 30 kantoren en 20 landen over de hele wereld. Door middel van haar belegger-beheerder cultuur, streeft de onderneming naar het leveren van duurzame beleggingsoplossingen in onroerend goed categorieën, regio’s, risicoprofielen en uitvoeringsvormen, zodat haar klanten, gebruikers, mensen en gemeenschappen kunnen floreren.

Greystar

Greystar ontwikkelt, beheert en investeert in stedelijke woonmilieus met de woonbeleving van de bewoners als onbetwistbaar uitgangspunt. Daarbij spelen we in op de sterk groeiende vraag naar een inclusieve, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare woonomgeving in de stad, waar in alle behoeften wordt voorzien voor uiteenlopende doelgroepen, zoals studenten, young professionals, ouderen, stellen en jonge gezinnen. De demografische ontwikkeling en de daarmee samenhangende woonbehoefte in steden vragen om nieuwe en toekomstbestendige woongebouwen en -omgevingen waarin leefbaarheid, gezondheid en duurzaamheid centraal staan.

Republiq

Samen bouwen we aan het tofste vastgoed adviesbureau van Nederland. We willen met innovatieve oplossingen de vastgoedsector professionaliseren. We creëren de randvoorwaarden waarbinnen iedereen kan excelleren. We geloven dat als iedereen doet waar hij / zij goed in is, dat we samen de mooiste resultaten bereiken. Dat begint met hard werken en daar ook vooral heel veel plezier in hebben.