FRESH Bedrijvendiner

Wanneer donderdag 1 februari 2024
Tijd 18:30 - 22:00
Waar Amsterdam

Op 1 februari krijg jij de kans om onder het genot van een geheel verzorgd diner in het West-Indisch Huis kennis te maken met vastgoedbedrijven CBRE, AT Osborne, Republiq en Sustay. Dit maakt het mogelijk om op persoonlijke wijze in contact te komen met de mensen achter de grote namen en daarmee te ontdekken hoe zij naar de gebouwde omgeving kijken en daarin een rol spelen. 

Middels een roulatiesysteem krijg je per gang andere gezichten te spreken waardoor je na afloop van het evenement gegarandeerd in contact komt met alle bedrijven. Daarnaast kunnen eventuele overgebleven vragen aan bedrijf of student natuurlijk nog worden gesteld onder het genot van een borrel. Kortom, een ideaal evenement om jezelf nog beter wegwijs te maken in de multidisciplinaire wereld van het vastgoed. 

Zet de datum vast in je agenda en hou de socials in de gaten voor meer informatie over de bedrijven die erbij zullen zijn. Aanmelden kan via deze link!

Neem onderstaande alvast een kijkje naar de bedrijven die aanwezig zijn en wellicht tot 1 februari!

  • CBRE. Met meer dan zeshonderd collega’s in Nederland adviseren wij eigenaren en gebruikers van commercieel vastgoed. Ons werk komt in de kern op het volgende neer: enerzijds helpen we eigenaren bij het behalen van rendement op vastgoedinvesteringen, anderzijds ontwikkelen we unieke huisvestingsoplossingen voor gebruikers van vastgoed. Wij beheren vastgoedobjecten, voeren taxaties uit, adviseren klanten over de aan- en verkoop van panden, ontwikkelen werkplekconcepten, verzorgen projectmanagement op locatie en nog veel meer.
  • AT Osborne. De inrichting van de leefomgeving draagt in belangrijke mate bij aan het welzijn van de mens. Denk daarbij aan onbelemmerde mobiliteit, een schoon en veilig milieu, passende huisvesting en goede gezondheidszorg. AT Osborne draagt daaraan bij met duurzame oplossingen. Onze focus ligt op infrastructuur, gezondheidszorg en duurzame leefomgeving. Wat ons anders maakt, is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen en tussen plannen en praktijk. Wij zijn vasthoudend, omdat wij uit ervaring weten dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Met ons vele talenten zijn wij als geen ander in staat om vanuit verschillende perspectieven te kijken.
  • Republiq. Samen bouwen we aan het tofste vastgoed adviesbureau van Nederland. We willen met innovatieve oplossingen de vastgoedsector professionaliseren. We creëren de randvoorwaarden waarbinnen iedereen kan excelleren. We geloven dat als iedereen doet waar hij / zij goed in is, dat we samen de mooiste resultaten bereiken. Dat begint met hard werken en daar ook vooral heel veel plezier in hebben.
  • Sustay. Meer betaalbare en duurzame huurwoningen aangevuld met een betere doorstroming is de smeerolie voor de woningmarkt. Via de unieke Sustay-methode is het mogelijk de hoogst haalbare waarde voor grond- & gebouweigenaren, bewoners en omgeving aan te bieden. Ontwikkelaar Sustay werkt aan de markt van vandaag én de wereld van morgen. Dit lukt door het toevoegen van meer betaalbare huurwoningen, innovatief in te zetten op een duurzamere wereld en het, mede door goede doorstroming, daadwerkelijk creëren van een thuis voor iedereen.

Zie hieronder enkele beelden van voorgaande bedrijvendiners.