FRESH 10+ event | Culinaire avond bij YOTEL Amsterdam

Wanneer Tuesday 3 December 2019
Tijd 18:30 - 23:30
Waar Amsterdam

Dinsdag 3 december vond het jaarlijkse FP10+ dinerfestijn plaats.

Dit jaar heeft FRESH dit evenement georganiseerd in samenwerking met Being development en Yotel Amsterdam. 

Yotel Amsterdam Noord is het tweede stadshotel van Yotel in Europa, nadat in juli 2019 Edinburgh is geopend. Ook is dit het tweede Yotel in Nederland, in 2008 opende al Yotel Schiphol, achter de douane. Yotel Amsterdam Noord telt 202 ‘’cabins’’ (kamers), in drie verschillende maten. Het gebouw waar het hotel huist, ontworpen door Studioninedots en ontwikkeld door Being, behoort tot de duurzaamste gebouwen van de stad.

Na een leuke rondleiding door het hotel hebben we in het restaurant met een kleine maar erg gezellige groep genoten van een lekker driegangendiner.

We willen graag iedereen bedanken voor zijn/haar aanwezigheid en hopen dat iedereen heeft genoten van het diner en vooral van de gezelligheid.

Andere interessante evenementen

FRESH Professionals Kerstborrel

8 december, de pepernoten zijn in de aanbieding en de kerstbomen bepaald niet.  FRESH Professionals zal die donderdag met kerstmuts op borrelen om het kerstseizoen in te luiden. dit zal...

8 - 8 dec 2022

Projectbezoek Lingotto – Smakkelaarspark – 25 januari

Met grote hoeveelheden bussen, treinen, auto’s, fietsers, trams en boten is het Smakkelaarsveld in hartje Utrecht een ware orkaan van beweging, geluid en dynamiek. Maar de plek waar Utrechters nu...

25 - 25 jan 2023