Dentons Internationale Reis | 8-15 oktober 2023

Wanneer zondag 8 t/m zondag 15 oktober 2023
Tijd
Waar Miami

De inschrijvingen voor de Dentons | FRESH Professionals Internationale Reis 2023 naar Miami zijn inmiddels gesloten en iedereen heeft een persoonlijke mail ontvangen!
De vliegtickets zijn geboekt en de commissie is inmiddels druk bezig om het perfecte programma voor jullie samen te stellen. We proberen een planning te maken waarin inhoudelijke projectbezoeken en bedrijfspresentaties afgewisseld worden met interactieve vrijetijdsbestedingen. We gaan uiteraard nog niets verklappen, maar één ding is zeker; het gaat een onvergetelijk reis worden!

We zullen op zondag 8 oktober met 20 deelnemers vanaf Schiphol richting Miami vertrekken en keren op zondag 15 oktober weer terug op Schiphol. De eigen bijdrage zal dit jaar € 850,- bedragen.

Heb je inhoudelijke vragen over de Internationale Reis? Neem dan contact op met één van de commissieleden of stuur een mail naar Antonie Elbers (activities@freshprofessionals.nl).

Namens de FRESH professionals reiscommissie 2023,

Antonie Elbers (Bestuurslid Activiteiten)
Sharwin Mahadewsing (Timpaan)
Hiske van Haften (Deloitte)
Stan Versluys (EY)|
Mounir Riffi (Spring Real Estate)

Andere interessante evenementen

Frasers Maandborrel | do 19 oktober

Op donderdag 19 oktober zal de maandborrel in samenwerking met Frasers georganiseerd worden. We gaan er weer een mooie borrel van maken!  Locatie: Bar Bonnie Tijdstip: vanaf 18u

19 oktober 2023

Primevest 10+ Diner Amsterdam

In samenwerking met Primevest zal op donderdag 26 oktober het FRESH Professionals 10+ diner plaatsvinden. De locatie zal spoedig bekend worden gemaakt, maar de inschrijving is reeds geopend!

26 oktober 2023

Loyens & Loeff 5+ Diner Amsterdam

In samenwerking met Loyens & Loeff zal op donderdag 30 november het FRESH Professionals 5+ diner plaatsvinden. De locatie zal spoedig bekend worden gemaakt, maar de inschrijving is reeds geopend!

30 november 2023