Collegetour Bas van Holten

Wanneer donderdag 11 februari 2016
Tijd

Op 11 februari kwamen FRESH Students en FRESH Professionals samen bij de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) voor de tweede FRESH Collegetour van dit collegejaar; met Bas van Holten, CEO van Merin. Het concept voor de tweede Collegetour was onveranderd: twee fauteuils, prikkelende vragen en Johannes van Bentum, hoofdredacteur Vastgoedmarkt, als moderator.

Onder het genot van een goede kop koffie en de nodige lekkernijen werden de FRESH’ers goed ontvangen bij de ASRE.  Om kwart over 4 was het dan zo ver, Bas van Holten nam plaats in de rode fauteuils van de ASRE. Johannes van Bentum begon het gesprek met de klassieke vraag: “Hoe was jij als student?”. Van Holten begon zijn interessante verhaal en nam ons mee door zijn carrière.  Na 11 jaar werkzaam geweest te zijn bij JLL maakte Van Holten de overstap naar OVG om zo zijn ondernemerschap meer tot zijn recht te laten komen. Na enkele leerzame jaren begon de ondernemersgeest van Van Holten weer op te spelen en koos hij er voor de overstap te maken naar Merin.  Ondertussen kreeg het publiek de gelegenheid om kritische vragen te stellen, dit zorgde voor leuke discussies.

De tijd vloog en rond half 6 sloot van Bentum de tweede Collegetour af. Na afloop hadden de FRESH’ers en Professionals nog genoeg tijd om met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Om half 8 sloot de ASRE haar deuren en kwam er een einde aan de tweede Collegetour van dit jaar. Wij kijken namens FRESH terug op een geslaagd evenement en we hopen jullie op een van onze komende evenementen weer te mogen ontvangen.