Career event

Wanneer Thursday 15 December 2022
Tijd

Het career event is terug! (voorheen careerpitch)

Een bewezen concept in een nieuw jasje: het kleinste, persoonlijkste en meest laagdrempelige career event van Nederland is terug. Tijdens een speed-date sessie met vijf verschillende vastgoedbedrijven kun je kennis maken onder het genot van een hapje/drankje. In de ochtend van 15 december krijg je als student de mogelijkheid om meer te leren over de werkwijze van de deelnemende vastgoedbedrijven. Daarnaast bieden deze bedrijven jou de unieke kans om je beeld te verrijken over de werkzaamheden bij hen op de werkvloer. Zo blijven werkstudentschappen, stages en zelfs traineeships niet onbesproken.

De bedrijven zullen ieder hun moment pakken om jou in een korte presentatie de ins en outs van hun dagelijkse werkzaamheden bij te brengen. De deelnemende studenten kunnen hierna aansluiten bij de bedrijven waar zij zichzelf later over de vloer zien komen. Hier zal naast de formele kennismaking ook tijd zijn om bij de afsluitende borrel verder in contact te komen met de aanwezige professionals. Na het succes van de afgelopen edities, waar menig student de kans heeft gekregen om een stage, traineeship of werkstudentschap verder te bespreken onder het genot van een lekkere versnapering. Onze sponsoren hebben er heel veel zin in en hopen jou daar te ontmoeten! 

Om een tipje van de sluier te lichten, maken we ook alvast een aantal van de bedrijven bekend. De volgende bedrijven zullen er sowieso bij zijn om met jou kennis te maken, en natuurlijk te laten zien wat zij in huis hebben:

Houd de socials in de gaten, daar zullen we binnenkort de laatste twee bedrijven bekend maken die ook bij het career event aanwezig zullen zijn!

Schrijf je ook in via deze link om je inschrijving compleet te maken!

Andere interessante evenementen

Kroegcollege ‘Hou Je Vastgoed’ LIVE

Op 10 januari staat er een prachtige activiteit op de planning met onze sponsor Boelens & de Gruyter en onze vrienden van studievereniging Service uit Eindhoven. Een grote groep studenten...

10 - 10 jan 2023