Bedrijvendiner 2018!

Wanneer Wednesday 9 May 2018
Tijd

Het jaarlijkse bedrijvendiner, wat is het toch een mooi event! Ambitieuze studenten, gretige bedrijven en natuurlijk het belangrijkste; lekker eten. Het komt er allemaal samen. Dit jaar werd er op Scheveningen gegeten. “Op Scheveningen?”, hoor ik u denken. Ja, zo behoor je dat in fatsoenlijk Nederlands te zeggen. De locatie was restaurant ‘Op zee’, gelegen op het puntje van de enige echte, net her-ontwikkelde Pier. De zwoele zomeravondzon maakte het verhaal compleet. Zonnebrilletjes op, bordeelslippers aan, en op zoek gaan naar die baan!

Gezien het gevarieerde aanbod van bedrijven was er voor ieder wel wat wils. Zo konden de toekomstige consultants hun beste beentje voor zetten bij Savills en CBRE, pikte ABN AMRO zorgvuldig de financiële pareltjes eruit, en konden de echte verhuurders hun ei kwijt aan de tafel van Merin. De ontwikkelkoningen van morgen konden terecht bij SENS Real Estate, de echt deskundige adviseurs moesten aanschuiven bij Gloudemans, en voor degene die niet genoeg kon krijgen van technologie was OVG Real Estate de partij om mee te sparren. Kondor Wessels speelde overigens een thuiswedstrijd, omdat het event plaatsvond op hun paradepaardje.

Na de magische zonsondergang kwamen de voetjes van de vloer, en wist de band zelfs de stijfste personen in beweging te krijgen. Het feit dat de wijn rijkelijk vloeide kan hier ook wat mee te maken hebben gehad. Al met al was het een zeer geslaagde avond!

Andere interessante evenementen

Career event

Het career event is terug! (voorheen careerpitch) Een bewezen concept in een nieuw jasje: het kleinste, persoonlijkste en meest laagdrempelige career event van Nederland is terug. Tijdens een speed-date sessie...

15 - 15 dec 2022

Kroegcollege ‘Hou Je Vastgoed’ LIVE

Op 10 januari staat er een prachtige activiteit op de planning met onze sponsor Boelens & de Gruyter en onze vrienden van studievereniging Service uit Eindhoven. Een grote groep studenten...

10 - 10 jan 2023