AM FRESH Professionals Golftoernooi

Wanneer Thursday 25 August 2022
Tijd 14:00 - 20:00
Waar Velsen-Zuid

Aankomende donderdag 25 Augustus worden de golfclubs weer uit de kast getrokken voor het AM FRESH Professionals Golftoernooi te Spaarnwoude.

Vanaf 14.00 uur worden jullie verwacht op Golfclub Spaarnwoude met een kop koffie en een lekkernij om de dag goed te beginnen.

Het belooft een prachtige golfdag te worden voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. Zo kan de beginnende golfer de fijne kneepjes van het vak leren tijdens een 2 uur durende clinic en voor de gevorderde golfer zijn de beste 9 holes van Spaarnwoude gereserveerd. De gevorderde golfer zal in een flight van vier de baan op gaan om te strijden voor de prestigieuze titel.

Na afloop van de dag kan er in het clubhuis worden nagepraat over die ene geweldige bal onder het genot van een drankje en heerlijke verzorgde American BBQ.

We kijken er naar uit om jullie op 25 augustus te verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

De Golfcommissie

Pieter Verschueren

Derk Gillis