Actieve FRESH’ers dag: Golfen

Wanneer Saturday 29 May 2021
Tijd

Actieve FRESH’ersdag – Golfen op de Haarlemmermeersche Golfclub

Op zaterdag 29 mei was het dan eindelijk zo ver: De eerste, fysieke, actieve FRESH’ersdag van het jaar werd een feit! Vanuit alle hoeken van het land reisden studenten uit het bestuur en de commissies van FRESH Students af naar het zonovergoten Cruquius.

Na een officieuze pre-borrel volgden zij namelijk, samen met een aantal afgevaardigden van Spring Real Estate, een golfclinic op de Haarlemmermeersche Golfclub. Aangezien het voor velen de eerste keer op de golfbaan was, werd er eerst goed geoefend met het putten, het chippen en het driven. Toen iedereen de smaak te pakken had, begon het echte werk: in kleine teams legde de groep een aantal holes af.

Onder het genot van een hapje en een drankje was er ruimte om na te praten en te genieten van het prachtige weer. Wij kijken terug op een fantastische middag!

Andere interessante evenementen

Career event

Het career event is terug! (voorheen careerpitch) Een bewezen concept in een nieuw jasje: het kleinste, persoonlijkste en meest laagdrempelige career event van Nederland is terug. Tijdens een speed-date sessie...

15 - 15 dec 2022

Kroegcollege ‘Hou Je Vastgoed’ LIVE

Op 10 januari staat er een prachtige activiteit op de planning met onze sponsor Boelens & de Gruyter en onze vrienden van studievereniging Service uit Eindhoven. Een grote groep studenten...

10 - 10 jan 2023