Actieve FRESH’ers dag: Golfen

Wanneer zaterdag 29 mei 2021
Tijd

Actieve FRESH’ersdag – Golfen op de Haarlemmermeersche Golfclub

Op zaterdag 29 mei was het dan eindelijk zo ver: De eerste, fysieke, actieve FRESH’ersdag van het jaar werd een feit! Vanuit alle hoeken van het land reisden studenten uit het bestuur en de commissies van FRESH Students af naar het zonovergoten Cruquius.

Na een officieuze pre-borrel volgden zij namelijk, samen met een aantal afgevaardigden van Spring Real Estate, een golfclinic op de Haarlemmermeersche Golfclub. Aangezien het voor velen de eerste keer op de golfbaan was, werd er eerst goed geoefend met het putten, het chippen en het driven. Toen iedereen de smaak te pakken had, begon het echte werk: in kleine teams legde de groep een aantal holes af.

Onder het genot van een hapje en een drankje was er ruimte om na te praten en te genieten van het prachtige weer. Wij kijken terug op een fantastische middag!

Andere interessante evenementen

FRESH Beleggersdagen

Verbreed met FRESH Students je blik op het beleggen in vastgoed! Tijdens de FRESH Beleggersdagen op 14 en 15 maart neemt FRESH in samenwerking met 4 van haar sponsoren je...

14 - 15 mrt 2024

JLL Inhousedag

Op donderdag 21 maart opent JLL haar deuren voor FRESH Students! Eén van de grootste vastgoedconsultants van Nederland biedt de studenten van FRESH Students de kans om een dag mee...

21 maart 2024