Actieve FRESH’ers dag: Golfen

Wanneer Saturday 29 May 2021
Tijd

Actieve FRESH’ersdag – Golfen op de Haarlemmermeersche Golfclub

Op zaterdag 29 mei was het dan eindelijk zo ver: De eerste, fysieke, actieve FRESH’ersdag van het jaar werd een feit! Vanuit alle hoeken van het land reisden studenten uit het bestuur en de commissies van FRESH Students af naar het zonovergoten Cruquius.

Na een officieuze pre-borrel volgden zij namelijk, samen met een aantal afgevaardigden van Spring Real Estate, een golfclinic op de Haarlemmermeersche Golfclub. Aangezien het voor velen de eerste keer op de golfbaan was, werd er eerst goed geoefend met het putten, het chippen en het driven. Toen iedereen de smaak te pakken had, begon het echte werk: in kleine teams legde de groep een aantal holes af.

Onder het genot van een hapje en een drankje was er ruimte om na te praten en te genieten van het prachtige weer. Wij kijken terug op een fantastische middag!

Andere interessante evenementen

FRESH START: LIVE

Op woensdag 14 september zal het event FRESH START plaats vinden. In Amsterdam zullen we onder het genot van een biertje en een wijntje het afgelopen jaar evalueren. Hierbij is...

14 september 2022

FRESH Students activiteitenagenda

Wil jij ook geen evenement van FRESH Students missen? Voeg dan nu de Google activiteitenagenda van FRESH Students toe aan je eigen agenda! Deze zal gedurende het collegejaar 2020-2021 up-to-date...

15 september 2022