ABN AMRO Real Estate – Inhousedag

Wanneer vrijdag 18 november 2022
Tijd 09:00 - 20:00
Waar Amsterdam

Kruip jij in de huid van een Real Estate Banker bij ABN AMRO? Kun jij de kansen en de risico’s van vastgoedfinancieringen beoordelen en weet jij de beste financieringspropositie te structureren met jouw team?

Op vrijdag 18 november vindt de inhousedag van ABN AMRO plaats. Tijdens een unieke case in de Amsterdamse Pijp bezoek je meerdere objecten, om vervolgens tot een passende financiering te komen. Test je skills in een case waarbij de deelnemers uitgedaagd worden om tot het gaatje te gaan om kans te maken op een te gekke prijs. Na een introductie op het hoofdkantoor van ABN AMRO, zullen de deelnemers in de schoenen stappen van een Real Estate banker bij één van de voornaamste real estate organisaties van Nederland. Na de introductie krijgen jullie de kans om de case in de Pijp uitgebreid te onderzoeken, om vervolgens een voorstel op te zetten samen met jouw team.

We hebben dus een dagvullend, actief en afwisselend programma waarbij we zullen afsluiten met een leuke borrel. Heb jij verstand van vastgoed en finance en wil je jezelf bewijzen tegenover een kritische jury? Meld je dan aan!

Maak je aanmelding compleet door de benodigde informatie te sturen via deze Google Forms.

Andere interessante evenementen

EDGE inhousedag

Lijkt het jou leuk om een kijkje te nemen achter de schermen bij een van de meest innovatieve bedrijven in de vastgoedindustrie? Op vrijdag 7 juni om 13:00 uur vindt...

7 juni 2024

PROVADA

Op donderdag 13 juni gaat FRESH Students naar de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland waar de publieke en private sector samenkomen. We zullen langs verschillende bedrijven gaan en deelnemen...

13 juni 2024