FRESH Nieuwjaarsborrel

Vrijdag 12 januari organiseert FRESH Students een nieuwjaarsborrel voor FRESH’ers. Het belooft weer een goed begin van het nieuwe jaar te worden. De locatie wordt binnenkort aangekondigd. Meld je op deze pagina aan voor het evenement.

FRESH Bedrijvendiner

Op 1 februari krijg jij de kans om onder het genot van een prachtig diner kennis te maken met vastgoedbedrijven CBRE, AT Osborne, Republiq en nog andere bedrijven die binnenkort aangekondigd zullen worden. Dit maakt het mogelijk om op persoonlijke wijze in contact te komen met de mensen achter de grote namen en daarmee te ontdekken hoe zij naar de gebouwde omgeving kijken en daarin een rol spelen. 

Middels een roulatiesysteem krijg je per gang andere gezichten te spreken waardoor je na afloop van het evenement gegarandeerd in contact komt met alle bedrijven. Daarnaast kunnen eventuele overgebleven vragen aan bedrijf of student natuurlijk nog worden gesteld onder het genot van een borrel. Kortom, een ideaal evenement om jezelf nog beter wegwijs te maken in de multidisciplinaire wereld van het vastgoed. 

Zet de datum vast in je agenda en hou de socials in de gaten voor meer informatie over de bedrijven die erbij zullen zijn. Aanmelden kan binnenkort via een inschrijfrformulier!

Consultancydagen

Ook dit FRESH-jaar zullen we weer in de consultancytak van het vastgoed duiken tijdens een meerdaags evenement. Net als bij de beleggersdagen zullen we langs een aantal van onze sponsoren gaan die een interessant programma zullen neerzetten voor jou als FRESH’er. Ben jij geïnteresseerd in consultancy in het vastgoed, maar weet je nog niet precies wie de grote spelers zijn, of wat ze precies doen? Dan is dit het evenement waar jij bij moet zijn!

Op donderdag trappen we het event af in Rotterdam bij Fakton op kantoor. Vervolgens zullen we op vrijdag bij CBRE en Savills langs gaan voor een interessant programma. Het volledige programma zal begin Januari bekend gemaakt worden. Houd onze socials in de gaten.

Je kan je binnenkort aanmelden voor dit event doormiddel van een google forms.

Mileway Kerstborrel | do 7 december

Het jaar is voorbij gevlogen! Van het padeltoernooi tot de après-skiborrel, het vastgoedsymposium tot de wijnproeverij en de zeilregatta tot de Business Trip naar Miami. Het was een succesvol en gezellig jaar! Graag proosten wij hierop met jullie tijdens de Mileway kerstborrel om het mooie jaar af te sluitenop 7 december.

De dresscode voor dit evenement zal ‘feestelijk’ zijn, dus zorg dat je er extra fresh uitziet. Trek dat mooie kerstjurkje weer uit de kast, strijk dat hemd net even iets beter, zodat wij in stijl met elkaar kunnen terugblikken op een memorabel jaar!

Meld je snel aan!

Collegetour: munten voor stenen, hoe dan?! | do 14 december

Waar & hoe regel je de herfinanciering van je portefeuille? De rente voor vastgoedbeleggers is het afgelopen jaar verveelvoudigd. Banken scherpen hun financieringsvoorwaarden voor vastgoed aan, de risico’s vinden zij al snel te groot. Beleggers zoeken alternatieve financieringsbronnen. Waar kunnen zij nog wèl geld ophalen?

ASRE-docenten Martijn Nijland MRE (oprichter PPREF) en Jeroen Belt MRE (medeoprichter NIBC-dochter Oimio) vertellen over de alternatieven voor beleggers die bij het bankloket nul op rekest krijgen.

Programma

 • 17.00 uur ontvangst met lichte snack
 • 17.30 aanvang programma
 • 19.00 afsluiting programma met borrel & happen

Newomij maandborrel | do 16 november

In samenwerking met Newomij zal op donderdag 16 november de maandborrel georganiseerd worden. Zet de datum in jouw agenda en meld je aan via de website.

 • Locatie: Cafe ‘t Gasthuys
 • Adres: Grimburgwal 7
 • Tijdstip: 18:00u – 21:00u.

Breakfast Seminar The Collection

FRESH Professionals is op 21 november van harte uitgenodigd voor een ontbijtseminar georganiseerd door The Collection. Tijdens dit ontbijtseminar neemt The Collection je mee in het exclusieve high-end kantoor concept bestaande uit 12 locaties. Het concept met kantoren op monumentale adressen in Amsterdam biedt huurders een netwerk van diensten en voorzieningen. The Collection is een initiatief van HighBrook Investors en REB.

Programma

 • 08:00 uur – Ontvangst
 • 08:30 uur – Seminar
 • 09:30 uur – Vragen en discussie
 • 09:45 uur – Einde seminar & koffie

Wil je meer weten over het kantoorconcept onder het genot van een heerlijk ontbijt? Schrijf je dan nu in voor dit breakfast seminar.

Primevest 10+ Diner Amsterdam

In samenwerking met Primevest zal op donderdag 26 oktober het FRESH Professionals 10+ diner plaatsvinden. Dit is bij uitstek de mogelijkheid om bij te praten en de kansen van het vierde kwartaal met elkaar te bespreken. Dit evenement is speciaal voor de FRESH’ers die al langer dan 10 jaar werkzaam zijn in het vastgoed.

Wij zullen heerlijk gaan dineren bij Capital Kitchen in Amsterdam, dat onderdeel uitmaakt van Capital C. De door Zadelhoff herontwikkelde voormalige Diamantbeurs is een iconisch Rijksmonument dat weer in ere is hersteld met daaraan een indrukwekkende dakopbouw toegevoegd. De naam Capital C verwijst naar Amsterdam als hoofdstad, maar ook naar het scheikundig element Carbon waaruit diamant bestaat. Het gebouw is tegenwoordig ook een creatieve hub, waarbij je voordat je in het restaurant komt eerst door de expositie-wisselende kunstgalerie loopt. Voorafgaand aan het diner, zullen wij eerst een rondleiding door het gebouw krijgen, zodat wij optimaal kunnen genieten van de locatie en de culinaire ervaring.

Loyens & Loeff 5+ Diner Amsterdam

In samenwerking met Loyens & Loeff zal op donderdag 30 november het FRESH Professionals 5+ diner plaatsvinden. Dit evenement is speciaal voor de FRESH’ers die al langer dan 5 jaar werkzaam zijn in het vastgoed. Het diner zal plaatsvinden bij NOMADS in Amsterdam Oost.

Het restaurant maakt onderdeel uit van Winkelgebied Oostpoort dat in eigendom is bij Syntrus Achmea. Dit is hét winkelgebied van Amsterdam Oost en een van de meest veelzijdige winkelgebieden in Amsterdam. Met ruim 50 winkels en een breed aanbod aan producten en services biedt het winkelgebied de consument een aantrekkelijke mix van grote (inter)nationale ketens en zelfstandige ondernemers.

NOMADS is een “reizende” wereldkeuken, waarbij de eigenaren van het restaurant eerst culinaire inspiratie opdoen in een land en dit toepassen in hun restaurant. Momenteel staat de keuken uit Singapore centraal, een stadstaat die al vaker bestemming was voor de FRESH Business Trip. Samen met Loyens & Loeff zullen wij ons voor die avond in Singapore wanen. Ben jij erbij?

ReFRESH: FRESH kick-off event

FRESH Students is weer klaar om het nieuwe academisch jaar af te trappen! Dit doen we met een borrel speciaal voor onze FRESH’ers en sponsoren in Amsterdam op het dak bij HoogtIJ. Op deze prachtige locatie zullen we onder het genot van een hapje en een drankje het afgelopen jaar evalueren en het nieuwe jaar aftrappen. Wil jij dit jaar je netwerk verbreden binnen de vastgoedsector? Zorg dan dat je deelneemt aan dit geweldige kick-off event.

Vul het aanmeld formulier in door op de link te klikken. (Je krijgt op een later moment een bevestigingsmail van als je inschrijving compleet is)

Aanmelden: Link naar formulier.

 • Locatie: HoogtIJ Amsterdam
 • Inloop: 18:00 – 18:30
 • Start: 18:30

Wil je vaker naar FRESH events? Word dan FRESH’er. Meld je aan via deze link.