Vacature

Zorgvastgoed Capital Markets

Ben jij in de afrondende fase van je master en wil je graag je afstudeeronderzoek combineren met praktijkervaring? Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorgvastgoed? Dan bieden wij jou graag die kans!

 

We maken graag kennis met jou als jij jezelf herkent in onderstaande criteria:

  • Een vastgoedgerelateerde studierichting;
  • Een bijna afgeronde masteropleiding;
  • Communicatief en organisatorisch sterk;
  • Grote mate van zelfstandigheid.

De stage

Je wordt binnen de afdeling Capital Markets in Amsterdam onderdeel van het team dat gespecialiseerd is in zorgvastgoed. Je werkt daarbij voornamelijk aan jouw afstudeeronderzoek en deels bied je ondersteuning aan de dagelijkse operationele werkzaamheden. Tijdens deze stage met een duur van circa 4 tot 6 maanden word je begeleid door één van onze zorgspecialisten.  

De adviseurs van afdeling ‘Healthcare’ houden zich dagelijks bezig met de aan- en verkoop van bestaand of nieuw te ontwikkelen zorgvastgoed. Door de vergrijzing neemt de vraag naar geschikte woningen voor ouderen toe, echter het aanbod blijft achter. Er is veel behoefte aan nieuwe woonzorgconcepten die toekomstbestendig zijn, maar veel initiatieven komen niet van de grond. Gemeenten hebben vaak nog een afhoudende houding richting nieuwe initiatieven wat innovatie in de markt tegengaat en marktpartijen voelen nog niet de urgentie om gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen voor het vraagstuk. Ondertussen staan beleggers in de rij om te investeren in zorgvastgoed, maar is er een tekort aan geschikte producten waardoor de rendementen flink onder druk staan.

We gaan graag samen met jou aan de slag om de onderzoeksvraag nader vorm te geven.

Cushman & Wakefield biedt je:

  • dé kans om je talenten te benutten en verder te ontwikkelen binnen de meest toonaangevende vastgoedadviseur;
  • ruimte voor eigen initiatieven, veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid omringd door enthousiaste professionals in een informele werksfeer;

Wij zijn Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) is wereldwijd toonaangevend op het gebied van professional services in commercieel vastgoed. Als strategisch adviseur creëert de organisatie duurzame ondernemingswaarde door opdrachtgevers te begeleiden bij het formuleren van de best mogelijke vastgoedbeslissingen en –oplossingen èn verantwoordelijkheid te nemen voor de realisatie ervan. Cushman & Wakefield is een van de grootste strategisch adviseurs in commercieel vastgoed ter wereld met circa 51.000 medewerkers verspreid over ongeveer 400 kantoren in 70 landen. In 2018 realiseerde de organisatie een omzet van $8,2 miljard met kernactiviteiten zoals property, facility en projectmanagement, leasing, capital markets, valuations en andere dienstverlening. Meer informatie vindt u op www.cushmanwakefield.nl en via LinkedIn.

Interesse?

Heb jij het enthousiasme en de kwaliteiten om deze rol te vervullen? We zijn benieuwd naar jou! Je kunt je reactie sturen door onderstaand formulier in te vullen.

 

Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.