Vacature

Traineeship Oosterhoff Group consultants & engineers

Is een traineeship bij abt/bbn, leuk, leerzaam en goed voor je carrière? Trainee Charley: "Met veel plezier werk ik hier!"

Ben jij net afgestudeerd, bevlogen en talentvol? Is het jouw ambitie om een kwalitatieve bijdrage te leveren aan de gebouwde omgeving? Dan biedt Oosterhoff Group een mooie groeikans voor jou!

 

Wie zijn wij?

Oosterhoff Group is een groep van ondernemingen, bestaande uit ABT, bbn adviseurs, HE adviseurs, Luning en Meelis & Partners, waar circa 500 ondernemende mensen werken met een fascinatie voor bouwopgaven. Samen ondersteunen wij onze omvangrijke kring van opdrachtgevers bij het realiseren van hun droomproject. Dat doen we met huisvestingsadvies, brede technische advisering (constructie, installatie, bouwfysica), projectmanagementcapaciteit en financieel advies (bouw-, investerings- en exploitatiekosten). Wij dagen onze opdrachtgevers uit om de duurzaamheidslat hoger te leggen.

 

Wat bieden we?

Oosterhoff Group geeft jou als trainee de kans om je carrière in een innovatieve en uitdagende omgeving te starten. Het traineeship is verdeeld in 3 periodes van 8 maanden waarbij je steeds voor een andere dochteronderneming werkt. In twee jaar tijd doe je daarbij enorm veel ervaring op in verschillenden velden: analyse van vastgoedportefeuilles, haalbaarheidsstudies/business cases, gebruikerswensen en programma's van eisen, total engineering, constructie, installatietechniek, bouwfysica, geotechniek, beveiligingsbeleid, EPB, duurzaamheid, etc. etc. We bieden daarbij een veelzijdig scholingsprogramma en ruimte om jouw specifieke passie en talenten te ontdekken. Na 2 jaar heb je goed inzicht wat allemaal nodig is om een bouwopgave vanaf het prille begin tot een goed einde te brengen. Je bent er klaar voor om als projectleider/projectmanager of specialist aan de slag te gaan.

 

Wie zoeken we?

We zoeken young potentials met een ondernemende en creatieve geest, met lef en het vermogen om snel te schakelen. Je hebt:

- Een (bijna) afgeronde universitaire opleiding of maximaal een jaar werkervaring, mocht je je studie al afgerond hebben

- Aantoonbare interesse en affiniteit met de gebouwde omgeving

- Een ondernemende persoonlijkheid

- Flexibiliteit om op verschillende plekken te werkenBen je enthousiast en per september beschikbaar? Laat vul dan uiterlijk 15 juli 2019 onderstaand formulier in met je CV, motivatie en eventueel een portfolio! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Berenike van Lohuizen: bi.van.lohuizen@oosterhoffgroup.eu of +31 88 2262476.

Bekijk voor meer informatie over de Oosterhoff Group bedrijven onderstaand de website per bedrijf:

ABT | ABT België | abtWassenaar | bbn adviseurs | Adviesbureau Lüning | IBD engineers

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.