Vacature

Technical assistant

Ben jij die gemotiveerde en enthousiaste medewerker met een technisch hart die op zoek is naar een binnendienst functie in het vastgoed?

Dan biedt ons ‘beheerteam’ binnen CBRE je de perfecte uitdaging.

 

Wat ga je doen?

Als technical assistant ben je de contactpersoon voor zowel de technisch manager als voor de huurders, leveranciers en aannemers. Je monitort het service onderhoud en beoordeelt offertes en verstrekt opdrachten voor kleine herstelwerkzaamheden. Relatiebeheer is hierbij een belangrijk onderdeel van de functie.

Hiernaast ben je verantwoordelijk voor:

 • Het monitoren van het planmatig en incidenteel serviceonderhoud voor jouw portefeuille, en waar nodig bijsturen en aansturen van aannemers, installateurs en leveranciers zodat de planning wordt gehaald
 • Het beoordelen van onderhoudsrapportages, tijdig aanvragen en beoordeling offertes en opdragen van werkzaamheden binnen mandaat
 • Het onderhouden en completeren van het digitale pand dossier in het Document Management Systeem, bewaken van deadlines van keuringen, certificeringen en alle wettelijke verplichtingen
 • Het onderhouden van diverse contacten met huurders, aannemers en leveranciers
 • Het verstrekken van incidentele opdrachten voor kleine herstelwerkzaamheden aan aannemers en overige uitvoerende partijen
 • Het controleren en accorderen van facturen van de opgedragen werkzaamheden
 • Het periodiek verzorgen van energiemanagement rapportages, en advisering met betrekking tot optimalisaties
 • Het zorgdragen dat wijzigingen in nutsvoorzieningen worden verwerkt
 • Het assisteren bij het tenderen van nieuwe onderhoudscontracten, en de administratieve verwerking daarvan
 • Het beheren van het sleutelplan
 • Het administreren van eventuele schades en afwikkeling hiervan, alsmede de ondersteuning in afronding daarvan
 • Periodiek overleg met, en rapportage aan verantwoordelijk technisch manager

 

Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op MBO niveau in de richting van Techniek/Electrotechniek dan wel Werktuigbouwkunde;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent service verlenend ingesteld en stressbestendig;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en je schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en schrift) in zowel Nederlands als Engels.

 

Wat hebben we jou te bieden?

Bij CBRE werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

 

Wat wordt je team?

Binnen het Asset Services team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale aspect vinden wij heel belangrijk. Het team is een gemêleerde club professionals met diverse achtergronden, leeftijden en interesses, met het gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

Asset Services is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit circa 120 personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De accountteams worden ondersteund door een stafafdeling Business Support Group. 

Wie is jouw nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 80.000 medewerkers verspreid over 450+ kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Vanaf het voorjaar van 2019 krijgt CBRE een nieuwe vestiging in de schinkelbuurt te Amsterdam, wat tevens ons nieuwe hoofdkantoor wordt, genaamd The CORE. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in en we werken intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

 

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.

Nog vragen? Onze Recruiter Maaike Schelling beantwoordt ze graag via Recruitment@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.