Vacature

Project manager

TDS is een kleine, snel groeiende projectmanagement organisatie, gespecialiseerd in het renoveren, moderniseren, herindelen en inrichten van kantoorruimten en bedrijfsruimten. TDS voorziet de klant in het totaalpakket. In het proces wordt de klant zo veel als mogelijk ontzien en bewaakt TDS de afgesproken planning en het budget.

De bedrijfsvoering van TDS kenmerkt zich met name door snelheid, kwaliteit, creativiteit, communicatie, enthousiasme en value for money, waar tevens hard gewerkt wordt en waar samenwerken en het teambelang belangrijke elementen zijn.

Om het bedrijf verder te laten groeien zijn wij per direct op zoek naar een project manager.Werkzaamheden:

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het coördineren van de projecten en het contact onderhouden met opdrachtgevers en leveranciers;
  • Calculeren van het werk;
  • Opmaken en afstemmen van offertes;
  • Plannen en coördineren van de uit te voeren werkzaamheden, waarbij het budget en de planning nauwlettend in de gaten worden gehouden.
  • Verzorgen van de facturatie;
  • Marketingactiviteiten zoals bijhouden van de website, social media, brochure, ed.
  • Acquireren van nieuwe projecten.Functie eisen:

Je kunt goed plannen en organiseren, vooruitdenken en het overzicht bewaken. Verder ben je communicatief vaardig, flexibel, stressbestendig creatief en commercieel.

Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau, minimaal 3 jaar werkervaring in de projectmanagement/interieurbranche en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.Wat kunnen wij jou bieden?

Een goed marktconform salaris, in verhouding tot ervaring en leeftijd. Een interessante baan binnen een leuk, jong en actief bedrijf. Enthousiaste collega’s en een fijne werkomgeving.

Mocht je interesse hebben, solliciteer dan direct door je motivatie en CV in te dienen via onderstaand formulier. Voor vragen kun je contact opnemen met marieke.flaes@tds.amsterdam.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.