Vacature

Marketing Manager

Ben jij die creatieve Marketeer die weet hoe consumenten verleid worden om winkelcentra te bezoeken en daarna vaak terug te komen?  Dan biedt ons Marketing team binnen Property Management team je de perfecte plek om je verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

In de functie van Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor bedenken en (laten) uitvoeren van een onderscheidende marketingaanpak voor winkelcentra en retailparken die wij namens onze cliënten managen. Je houdt je onder andere bezig met het opstellen van strategische marketingplannen, het adviseren van onze klanten over de marketingstrategie en je draagt zorg voor de uitvoering van het promotionele marketingplan van de winkelcentra in samenwerking met de winkeliersvereniging.

Naast deze werkzaamheden ben je de directe gesprekspartner voor de opdrachtgever en winkeliersvereniging. In deze rol heb je niet alleen contact met de externe stakeholders, maar werk je ook nauw samen met de commercieel- en leasing manager van CBRE. 

Wat heb je ons te bieden?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op hbo of wo niveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soort gelijke functie;
  • Je hebt kennis van positionering & strategische marketingvraagstukken;
  • Je weet het huidige consumentengedrag te vertalen in marketingstrategieën voor winkellocaties;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat mensen te overtuigen
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en je schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en schrift) in zowel Nederlands als Engels.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij CBRE werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.

Als professional bieden we bovendien uitgebreide mogelijkheden om je enerzijds te ontwikkelen op je leidinggevende kwaliteiten en/of anderzijds je als specialist (thought leadership) te ontplooien. Via ons collectieve opleidingsprogramma, de CBRE Academy, maar ook via individuele coachingstrajecten of door het volgen van een MBA. Zo stellen we je in staat om meerwaarde te creëren: voor ons bedrijf én voor je eigen carrière.

Wat wordt je team?

Binnen het Property Management team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een gemêleerde club professionals met diverse achtergronden, leeftijden en interesses, met het gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit ca. 120 personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De accountteams worden ondersteund door een stafafdeling Business Support Group.

Wie is jouw nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 80.000 medewerkers verspreid over 450+ kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.

Nog vragen? Onze Senior Recruiter Daphne Douwes beantwoordt ze graag via daphne.douwes@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld 

Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.