Vacature

Junior Vastgoed Adviseur / Taxateur

Gloudemans is een taxatie- en adviesbureau gespecialiseerd in vastgoed en gebiedsontwikkeling. Tot onze opdracht- gevers behoren, naast talrijke overheden, ook diverse ontwikkelaars en banken De servicegerichtheid en de oplossingsgerichte no-nonsense aanpak zit daarbij in onze genen.

Op ons dynamische kantoor in Rosmalen zijn circa 40 professionals werkzaam, waarbij kennisuitwisseling en samen- werking in teamverband centraal staan. Met een gezamenlijke aanpak beantwoorden we vragen van juridische, taxatie technische, gebiedseconomische en management technische aard.Wie ben jij?

Jouw functie bestaat onder meer uit het ondersteunen van onze adviseurs, meewerken aan taxaties, grondexploitaties, exploitatieplannen en het meeschrijven aan (beleids)adviezen. Doordat wij alle werkvelden binnen het vastgoed beslaan, zal jouw werk ook een grote verscheidenheid aan opdrachten kennen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je in de richting te ontwikkelen waar jouw interesses liggen.Wat doe je?

Hoe kan een dag in het leven van een junior vastgoed adviseur er bij ons uitzien? Je start je dag met het bespreken van een conceptadvies met een van onze senior-adviseurs. Vervolgens ga je op pad om de locatie te bezoeken. Je proeft de sfeer, bekijkt het perceel met een professionele bril en je schiet er wat plaatjes van. Op kantoor verwerk je je indrukken en maak je een eerste taxatie. Nadat je dit verder hebt uitgewerkt ga je in overleg met een van onze adviseurs. Daarna ga je in veel gevallen in gesprek met een ontwikkelaar of gemeente die aan Gloudemans advies heeft gevraagd. Voor hem of haar onderbouw je jouw advies en verantwoord je die. Samen kom je tot een succesvolle uitkomst voor alle partijen.Jouw profiel

Voor deze functie voldoe je aan het volgende profiel:

  • een afgeronde opleiding op hbo / universitair niveau
  • geen tot maximaal 3 jaar relevante werkervaring
  • sterke affiniteit met vastgoed en rekenen aan vastgoed of grond
  • zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  • flexibel, initiatiefrijk, kritisch en overtuigingskrachtWij bieden je

  • een passend salaris en goede bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • een werkomgeving waarin kennisuitwisseling en kennisoverdracht centraal staan
  • uitstekende opleidingsmogelijkheden
  • een jonge en dynamische werkomgeving

Mocht je interesse zijn gewekt voor de functie van junior vastgoed adviseur bij ons kantoor, solliciteer dan direct door je motivatie en CV in te dienen via onderstaand formulier, waarin je ons overtuigend vertelt waarom wij jou moeten kiezen voor deze functie. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.