Vacature

Junior Marketing Manager

Ben jij die creatieve Junior Marketeer die de consument weet te verleiden om winkelcentra te bezoeken en daarna vaak terug te komen? Dan biedt ons Marketing team binnen Property Management je de perfecte plek om opgeleid te worden door collega’s met jaren werkervaring en deel te nemen aan ons CBRE TrainMeship programma!

 

Wat ga je doen?

Voor de afdeling Marketing binnen ons Property Management team zijn wij op zoek naar een hands-on ingestelde Junior Marketing Manager die zich het best laat omschrijven als een enthousiaste doener met organisatietalent.

Voor de marketing van onze winkelcentra lever je een actieve bijdrage en verzorg je tevens ondersteuning in de voorbereiding, uitvoering, coördinatie en evaluatie van de marketingcommunicatie activiteiten die plaatsvinden. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor de reclamebureaus, evenementorganisaties en mediabureaus en heb je dus een spilfunctie voor wat betreft alle (marketing)activiteiten die plaatsvinden. Je werkzaamheden bestaan uit een mix van trafficbegeleiding, secretariële werkzaamheden en het begeleiden van (grafische) processen.

Je bent de rechterhand van de Marketing Manager die tevens eindverantwoordelijk is voor alle marketingcommunicatie activiteiten.Wat heb je ons te bieden?

  • Je bent in het bezit van (minimaal) een afgeronde hbo opleiding in de richting van marketing en/of communicatie.
  • Je hebt nul tot ongeveer twee jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt goede communicatieve en redactionele vaardigheden, een “vlotte pen”;
  • Je bent een zelfstarter en hebt bij voorkeur ervaring met het bijhouden van CMS systemen;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een pragmatische instelling;
  • Je bent in het bezit van organisatorische vaardigheden en weet goed prioriteiten te stellen;
  • Je hebt oog voor detail en kunt goed planmatig werken;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.Wat hebben we jou te bieden?

Bij CBRE werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.

In ons traineeshipprogramma ga je aan de slag in een van onze junior functies. Je zult 80% van je tijd volwaardig aan de slag gaan als Junior Consultant. De andere 20% van je tijd besteed je aan jouw Traineeship. Tijdens het Traineeship word je de mogelijkheid geboden om met collega’s uit verschillende vastgoeddisciplines samen te werken, professionele trainingen te volgen en jouw netwerk uit te breiden. Alles om de jou een vliegende start van je vastgoedcarrière te bezorgen. Je maakt deel uit van een groep jonge professionals. Samen leren jullie onze organisatie en de sector door en door kennen, daarnaast wordt er aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat onze junioren elkaar en collega’s ook in een informele sfeer beter leren kennen, dit kan tijdens de verschillende borrels, etentjes en sportevenementen die door het jaar heen worden georganiseerd.  

Het programma start tweemaal per kalenderjaar: op 1 maart en 1 september, maar natuurlijk kun je het hele jaar door bij ons starten en ga je mee in het eerstvolgende Traineeship.Wat wordt je team?

Binnen het Property Management team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een gemêleerde club professionals met diverse achtergronden, leeftijden en interesses, met het gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit ca. 120 personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De accountteams worden ondersteund door een stafafdeling Business Support Group.Wie is jouw nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 75.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 450 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Vanaf het voorjaar van 2019 krijgt CBRE een nieuwe vestiging in de schinkelbuurt te Amsterdam, wat tevens ons nieuwe hoofdkantoor wordt, genaamd The CORE. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in en we werken intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaand formulier. Binnen twee weken ontvang je een reactie. Nog vragen? Onze Senior Recruiter Daphne Douwes beantwoordt ze graag via daphne.douwes@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.