Vacature

Junior Consultant bouwkosten management

Turner & Townsend is een toonaangevend, internationaal adviesbureau met 5200 collega’s en 108 kantoren verspreid over 45 landen. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. programmamanagement, projectmanagement en kostenmanagement en zijn actief in verschillende sectoren waaronder de vastgoed-, infrastructuur- en energiesector. De klanten waar wij mee samenwerken zijn vaak grote internationale organisaties waaronder Facebook, Shell, Nissan, Google en Microsoft. Wij zijn trotst dat we samen kunnen werken aan de meest toonaangevende projecten ter wereld, en daarin een positieve bijdrage kunnen leveren en echt het verschil kunnen maken. In Amsterdam, in de Rembrandttoren, hebben wij een jong, dynamisch team van ongeveer 75 mensen. Wij hebben de ambitie om de komende jaren sterk te groeien, dus we willen ons team graag versterken.

Wij zoeken

Nederlands sprekende studenten met een vastgoed-, constructie- of civieltechnische achtergrond, met ambitie en drive; mensen die bereid zijn om net dat beetje extra te geven; mensen die onderdeel willen zijn van een team en grote internationale clienten kunnen werken. We zijn op zoek naar energieke, intelligente en proactieve mensen die een verschil willen maken in de gebouwde omgeving.

Wij bieden – Graduate Development Programme

Turner & Townsend is op zoek naar studenten met een (bijna) afgeronde HBO en Master die op zoek zijn naar een uitdagende carrière bij een succesvol en wereldwijd erkend bedrijf. Wij zijn vastbesloten om het verschil te maken. Dat betekent het leveren van betere resultaten voor onze klanten, het helpen van onze mensen om hun ambitie te realiseren en om mee te werken aan het creëren van een optimale gebouwde omgeving. Elke dag helpen we onze grote internationale klanten om ambitieuze en zeer technische projecten te realiseren. Turner & Townsend geeft je de kans om middels een 2-jaar durend programma vaardigheden te vergaren en een succesvolle carrière op te bouwen binnen onze sectoren. Het programma is een combinatie van technische training en praktische ervaring. Tijdens deze twee jaar werk je samen met collega’s voor internationale clienten aan complexe projecten. Je ontwikkelt daarbij allerelei vaardigheden die nodig zijn om een succesvol professional te worden in één van de twee specifieke richtingen die het programma biedt: Bouwkostenmanagement of Projectmanagement.

Bouwkostenmanagement

De bouwkostenafdeling van Turner & Townsend werkt vanuit het kantoor in Amsterdam aan projecten door heel Europa. Als bouwkostenmanager word je geacht om de best mogelijke commerciële uitkomst voor de klant te creëren- in samenwerking met een team van architecten en ingenieurs. We stellen budgetten vast en berekenen in iedere fase van het ontwerpproces de verwachte bouwkosten van de projecten. Hiermee stellen we onze clienten in staat om weloverwogen beslissingen te maken in de ontwikkeling van hun eigendommen. Je leert over belangrijke commerciële principes zoals aanbestedingen, inkoopstrategieën, onderhandelingen en contractovereenkomsten maar leert ook over het technische en financiele aspect van bouwprojecten.

Project management

We werken aan projecten in alle soorten en maten. Van eenmalige ontwikkelingen tot programma’s- waar een aaneenschakeling van meerdere projecten binnen dezelfde ontwikkeling plaatsvindt. Project management omvat alles van het managen en leiden van teams, planningswerkzaamheden, het bewaken van de voortgang tot het in gebruik nemen van de gebouwen of objecten. Dit betekent dat je ervaring op doet door (samen) te werken in grote teams met verschillende belanghebbenden. Je leert onze methodologieën en je krijgt trainingen om je vaardigheden te ontwikkelen.

Solliciteren

Ga naar http://www.turnerandtownsend.com/apply-now.html om te solliciteren.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.