Vacature

Junior Consultant Advisory & Transactoion Services (Fulltime)

Ben jij een ondernemend persoon die het een uitdaging vindt om samen met een multidisciplinair team van collega’s onze activiteiten in Rotterdam verder uit te bouwen? Dan biedt ons kantoor in Rotterdam je de perfecte plek.

 

Wat ga je doen?

Ons kantoor in Rotterdam bestaat binnenkort 10 jaar. In relatief korte tijd zijn wij er met ons team in geslaagd een leidende positie in de markt op te bouwen. Nu is het tijd voor de volgende stap en zoeken wij naar nog meer slagkracht in deze regio middels invulling van deze vacature. Dit biedt je de mogelijkheid om onderdeel te worden van een klein, professioneel en zeer gedreven team om dit relatief nieuwe kantoor nog succesvoller te maken.

In deze rol van Associate Director ben je de commerciële spil in je werkgebied om onze cliënten en relaties te bedienen met het brede pallet van CBRE diensten en services. Je initieert en onderhoudt contacten met eindgebruikers van vastgoed in je werkgebied. Hierbij heb je een brede commerciële scope gericht op een optimale ondersteuning van onze cliënten door het aanbieden van de totale CBRE dienstverlening. Als onderdeel van je rol houd jij jezelf primair bezig met de begeleiding van cliënten bij de aanhuur en aan-/verkoop van commercieel vastgoed ten behoeve van vastgoedgebruikers. Doelgroep hierbij is een brede samenstelling van organisaties, wij werken veel voor internationaal opererende corporates maar ook voor lokale organisaties en ondernemingen. Op deze wijze kom je dus met tal van verschillende organisaties in aanraking. Als gevolg van onze integrale visie op onze advisering zal je hierbij intensief samenwerken met diverse collega’s van verschillende CBRE disciplines en achtergronden. Ieder specialisme in vastgoed en huisvesting is binnen CBRE namelijk stevig verankerd. In dit kader werk je veelvuldig in steeds wisselende en optimaal samengestelde zelfsturende projectteams.

Jouw taken bestaan onder meer uit het schrijven van strategische adviesrapportages, het voorbereiden en begeleiden van objectbezichtigingen, en het voorbereiden en voeren van (her-)onderhandelingen. Het zelfstandig initiëren en uitvoeren van grootschalige acquisitietrajecten zal een belangrijk onderdeel van je takenpakket vormen. Naast deze taken zal je tevens een rol vervullen in de steeds verdere ontwikkeling en optimalisering van onze producten en diensten en denk je actief mee over nieuwe mogelijkheden, initiatieven en kansen. Bovendien werk je veelvuldig samen met onze landelijk opererend Occupier service team waardoor je vanuit Rotterdam een optimale aansluiting vind bij ons (inter-)nationale netwerk van collega’s en cliënten.

Doelstelling is om vanuit je rol als Associate Director een actieve invulling te geven aan de initiatie en aansturing van de verdere groei van onze Occupier Services activiteiten in de regio Zuid-Holland én het bijbehorende CBRE-team.

 

Wat heb je ons te bieden?

 

  • Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma (bij voorkeur in een vastgoed-gerelateerde richting);
  • Je hebt ongeveer 5 tot 7 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie (bij voorkeur leidinggevende ervaring);
  • Je bent een strategisch gesprekspartner voor senior collega’s en cliënten;
  • Je hebt kennis van de lokale vastgoedmarkt;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je hebt ook de nodige teamgeest en ervaring met het werken in teams (met steeds wisselende samenstelling);
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je kunt jezelf prima presenteren;
  • Je hebt uitstekende acquisitievaardigheden;
  • Je bent ondernemend, toont initiatief en je hebt een goed commercieel inzicht;
  • Je bent vasthoudend, gedreven en resultaatgericht;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wat hebben we jou te bieden?

Bij CBRE werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.

Als professional bieden we bovendien uitgebreide mogelijkheden om je enerzijds te ontwikkelen op je leidinggevende kwaliteiten en/of anderzijds je als specialist (thought leadership) te ontplooien. Via ons collectieve opleidingsprogramma, de CBRE Academy, maar ook via individuele coachingstrajecten of door het volgen van een MBA. Zo stellen we je in staat om meerwaarde te creëren: voor ons bedrijf én voor je eigen carrière.

 

Wat wordt je team?

Binnen het team Rotterdam maak je deel uit van een enthousiaste groep mensen bestaande uit een kernteam van 6 consultants, een stagiaire en 2 team assistants. Daarnaast heb je ook veel contact met specialisten en consultants vanuit de andere kantoren die projectmatig werken in de regio. De omgeving waarin je werkt is professioneel en dynamisch, evenals je collega’s. Wij waarderen ondernemerschap, verantwoordelijkheid en samenwerking.

De afdeling Advisory & Transaction Services Office bestaat thans uit circa 46 personen verdeeld over zes vestigingen (Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Zwolle en Rotterdam). In (kleine) teams werken wij samen om verhuur van kantoor- en bedrijfsruimtes in een bepaalde regio zo optimaal mogelijk te begeleiden. De teams bestaan uit zowel een Junior als Senior Consultants, Associatie Directors, een Director en worden ondersteund door één of meerdere Team Assistants.

 

Wie is jouw nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 75.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 450 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

 

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.

Nog vragen? Onze Recruiter Maaike Schelling beantwoordt ze graag via recruitment@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.

 

Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.