Vacature

Junior Consultant – Project Advisory

Turner & Townsend is een toonaangevend, internationaal adviesbureau met kantoren verspreid over 45 landen. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. programmamanagement, projectmanagement en kostenmanagement en zijn actief in verschillende sectoren waaronder de vastgoed, infrastructuur en energiesector. De klanten waar wij mee samenwerken zijn vaak grote (inter)nationale organisaties waaronder Macquarie Capital, AG Insurance, ABN AMRO, HOCHTIEF, Heijmans, Strukton, BAM, RWS en RVB. Wij zijn trots dat wij werken aan de meest toonaangevende projecten ter wereld, en een positieve bijdrage kunnen leveren aan de gebouwde omgeving onder het motto van ‘making the difference’

In de Rembrandt Tower te Amsterdam werken wij met een jong, dynamisch team van ongeveer 80 mensen. Wij hebben de ambitie om de komende jaren sterk te groeien en zijn derhalve op zoek naar jou!

 

Wij zoeken 

Nederlandstalige studenten met een affiniteit voor de bouw- en infra sector, met ambitie en drive; mensen die bereid zijn om net dat beetje extra te geven; mensen die onderdeel willen zijn van een team en met grote internationale cliënten willen werken. Ben jij energiek, intelligent en proactief dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Als (Junior) Consultant ondersteun je het Advisory team in het leveren van gespecialiseerd advies met betrekking tot publiek-private samenwerking (PPS), buy-side / sell-side due diligence, en diverse performance monitoring rollen aan investeerders of asset operators. Deze diensten omvatten doorgaans: contractbeoordelingen, kostenbeoordelingen, life cycle advies, asset management en risicomanagement.

 

Taken                                             

 • Je maakt deel uit van ons Advisory team dat werkt aan verschillende projecten voor (inter)nationale klanten in Noordwest Europa. Je krijgt de kans om ervaring op te doen in vastgoed, infrastructuur, industrie en energie sector, afgestemd op jouw interesse.      
 • Je speelt een rol in de omgang met de klant en andere adviseurs, in alle fasen van het project.   
 • Je maakt kennis met de verschillende disciplines binnen onze projecten en bent daarbij mede verantwoordelijk voor het verstrekken van technisch en financieel advies.    
 • Naast de persoonlijke verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en commerciële levering van het werk, wordt er van je verwacht dat je jouw opgedane kennis deelt binnen het team.   
 • Als Junior consultant bied je ook ondersteuning tijdens de voorbereiding van commerciële kansen, aanbiedingen en voorstellen.

 

Verantwoordelijkheden

 • Ondersteuning bij specialistisch/deskundig advies aan klanten met betrekking tot: ◦Project Performance Management
  • Financiële reviews
  • Risicobeoordelingen
 • Op basis van opgedane (technische)kennis input leveren voor het advies aan kredietverstrekkers met betrekking tot hun investeringsprojecten.
 • Het waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening door middel van peer reviews van senior management. Daarnaast zorgdragen voor de strikte non-disclosure overeenkomsten met onze klanten.      
 • Bijdragen aan de digitale transitie binnen het Advisory team. 

 

Turner & Townsend is an equal opportunity employer. We celebrate diversity and are committed to creating an inclusive environment for all employees and actively encourage applications from all sectors of the community.

Please find out more about us at www.turnerandtownsend.com 

 

Interesse?

Solliciteer dan direct door je motivatie en CV in te dienen via onderstaand formulier!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.