Vacature

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (24 – 32 UUR)

ASSET SERVICES

AMSTERDAM
 

Ben jij die gedreven teamplayer die een echte spin in het web is en geïnteresseerd is in het beheer van commercieel vastgoed? Dan biedt ons Asset Services team je de perfecte plek om je te ontwikkelen.

 

Wat ga je doen?

Per direct zijn wij op zoek naar een administratief medewerker binnen de business unit Asset Services. 

Deze business unit is gespecialiseerd in het maximaliseren van de waarde van kantoren, bedrijfsobjecten en winkelcentra. Dit doen wij op een proactieve benadering op zowel het technisch, commercieel en financieel vlak. Als gevolg van onze integrale visie werk je intensief samen met diverse andere business units. Ieder specialisme in vastgoed en huisvesting is binnen CBRE namelijk stevig verankerd. 

Jij bent iemand die graag voor en met mensen werkt. In deze functie zorg jij er namelijk voor dat alles binnen het accountteam op rolletjes loopt. Jij hebt de verbindende rol binnen het team. Je ondersteunt met name de Technisch- en Commercieel Manager van het accountteam. Je zorgt proactief voor binnengekomen en uitgaande correspondentie en je bent het eerste aanspreekpunt voor huurders en leveranciers. Je stelt technische- en commerciële contracten op en je behoudt het overzicht van de lopende zaken.

Je houdt van korte communicatielijnen en je hebt aan één woord voldoende. Je vindt het leuk om in teamverband te werken maar durft ook zelf initiatieven te nemen. Het accountteam wordt geleid door een Associate Director, die tevens eindverantwoordelijk is.

 

Zo ziet jouw gemiddelde werkdag als Team Assistant eruit:

Rond 9:00 uur begint jouw werkdag op kantoor. Bij de koffie spreek je jouw eerste collega’s en bespreekt het laatste nieuws op de vastgoedmarkt. Je start je computer op en je checkt of de projecten op schema lopen en of er eventueel issues zijn die moeten worden opgelost. Om 10.30 uur heb je een teammeeting waar de lopende zaken worden besproken. Na de teammeeting is er overleg met de commercieel manager over de verhuur van een verdieping aan een potentiele huurder. Na dit overleg ga je van start met het opstellen van het concept huurovereenkomst. Al gauw is het 15:00 uur en heeft de technisch manager van jouw team ondersteuning nodig met het opstellen en versturen van opdrachtbonnen. In overleg wil een huurder verbouwingen verrichten op de gehuurde verdieping, jij stelt hier het contract met aanpassingen voor op. Voordat je naar huis gaat bel je de servicedesk met de vraag of er op de panden alles goed is verlopen die dag. Je gaat met een voldaan gevoel naar huis.

 

Wat heb je ons te bieden?

-    Je bent tenminste in het bezit van een Hbo-diploma en hebt affiniteit met vastgoed; 

-    Je bent communicatief vaardig en je vindt het leuk om in een team samen te werken;

-    Je hebt een proactieve instelling en je gaat accuraat te werk;

-    Je bent stressbestendig en in je bent in staat prioriteiten te stellen;

-    Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat hebben we jou te bieden?

CBRE wil jong talent een podium bieden. Je krijgt dan ook bij de start van je carrière veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Als Young Professionals maak je onderdeel uit van het Young Professionals programma van CBRE, waar business en pleasure worden gecombineerd!

Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

 

Wat wordt je team?

Binnen het Asset Services team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een gemêleerde club professionals met diverse achtergronden, leeftijden en interesses, met het gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

Asset Services is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit ca. 120 personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De accountteams worden ondersteund door een stafafdeling Business Support Group.

 

Wie is jouw nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 75.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 450 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

 

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.

Nog vragen? Onze Recruiter Elise van der Kallen beantwoordt ze graag via Elise.vanderkallen@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.