Bestuur 2020-2021 stelt zich voor ….. Hiske van Haften

Hiske van Haften
Student Relations

Per september ben ik verantwoordelijk voor de functie Student Relations binnen het FRESH Students bestuur, waar ik ontzettend veel zin
in heb! Ik ben vijf jaar geleden begonnen aan de opleiding Vastgoed en Makelaardij in Rotterdam met het idee om hierna aan het werk te gaan
in de makelaardij. Tijdens mijn studie kwam ik tot de ontdekking dat de vastgoedwereld een ontzettend diverse en dynamische branche is die
mij veel meer te bieden heeft. Op dat moment is mijn ambitie ontstaan mijn beginnende vastgoedcarrière naar een hoger niveau te tillen
en mij verder te verdiepen de verschillende aspecten van het vastgoed. Een jaar geleden ben ik daarom naar de andere kant van Nederland verhuisd voor de master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Een betere keuze had ik niet kunnen maken, want het starten van deze studie heeft geleid tot mijn eerste kennismaking met FRESH! Afgelopen jaar heb ik met veel plezier deel uitgemaakt van de International Challenge commissie, waarbij ik heb geleerd hoe FRESH op een leuke en uitdagende manier bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling en je de kans biedt om de leukste kanten van het vastgoed te leren kennen, zowel in het binnen- als buitenland.

Mijn persoonlijke ervaringen met FRESH hebben mijn enthousiasme over de organisatie doen groeien en ik ben super gemotiveerd om het bereik van FRESH verder te vergroten en nieuwe studenten net zo enthousiast te maken!

Nieuws

Stage- of afstudeeropdracht bij het Kadaster

Benieuwd hoe een stage- of afstudeeropdracht eruit ziet bij het Kadaster? Doe onderzoek naar winkelleegstand, herinrichting van stedelijke gebieden of ruilverkaveling. Maak tijdens je stage gebruik van de schat aan...

23 mei 2024

Terugblik FRESH Open Padeltoernooi

Op donderdag 25 april werd het FRESH Open padeltoernooi gehouden, een sportief evenement waar zowel deelnemers van bedrijven als FRESHers aan deelnamen. Na een korte introductie van de deelnemende bedrijven...

2 mei 2024

Terugblik FRESH career event

Het FRESH Career Event 2024, gehouden in Hotel Arena in Amsterdam, was een leuke dag waarbij interactie en toekomstvisies binnen de vastgoedsector centraal stonden, specifiek gericht op de carrièremogelijkheden voor...

11 april 2024