Bestuur 2020-2021 stelt zich voor ….. Hiske van Haften

Hiske van Haften
Student Relations

Per september ben ik verantwoordelijk voor de functie Student Relations binnen het FRESH Students bestuur, waar ik ontzettend veel zin
in heb! Ik ben vijf jaar geleden begonnen aan de opleiding Vastgoed en Makelaardij in Rotterdam met het idee om hierna aan het werk te gaan
in de makelaardij. Tijdens mijn studie kwam ik tot de ontdekking dat de vastgoedwereld een ontzettend diverse en dynamische branche is die
mij veel meer te bieden heeft. Op dat moment is mijn ambitie ontstaan mijn beginnende vastgoedcarrière naar een hoger niveau te tillen
en mij verder te verdiepen de verschillende aspecten van het vastgoed. Een jaar geleden ben ik daarom naar de andere kant van Nederland verhuisd voor de master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Een betere keuze had ik niet kunnen maken, want het starten van deze studie heeft geleid tot mijn eerste kennismaking met FRESH! Afgelopen jaar heb ik met veel plezier deel uitgemaakt van de International Challenge commissie, waarbij ik heb geleerd hoe FRESH op een leuke en uitdagende manier bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling en je de kans biedt om de leukste kanten van het vastgoed te leren kennen, zowel in het binnen- als buitenland.

Mijn persoonlijke ervaringen met FRESH hebben mijn enthousiasme over de organisatie doen groeien en ik ben super gemotiveerd om het bereik van FRESH verder te vergroten en nieuwe studenten net zo enthousiast te maken!

Nieuws

Terugblik ReFRESH 2023

Op woensdag 4 oktober vond het eerste FRESH Students-evenement van het nieuwe academische jaar plaats. Onder het genot van hapjes en drankjes hebben we het jaar in stijl afgetrapt met...

16 oktober 2023

Terugblik International Challenge – Dubai & Abu Dhabi

Om jullie een idee te geven hoe de international challenge er dit jaar aan toe is gegaan hebben wij voor jullie een kort reisverslagje gemaakt. Dit geeft een sfeerimpressie van...

15 oktober 2023

FRESH Students | op zoek naar commissies 23/24

Voor het academisch jaar 23/24 is FRESH Students op zoek naar nieuwe commissies! Wil je meer uit FRESH halen, nieuwe mensen ontmoeten en kennis maken met het bedrijfsleven? Actief worden...

1 oktober 2023