Bestuur 2020-2021 stelt zich voor ….. Hiske van Haften

Hiske van Haften
Student Relations

Per september ben ik verantwoordelijk voor de functie Student Relations binnen het FRESH Students bestuur, waar ik ontzettend veel zin
in heb! Ik ben vijf jaar geleden begonnen aan de opleiding Vastgoed en Makelaardij in Rotterdam met het idee om hierna aan het werk te gaan
in de makelaardij. Tijdens mijn studie kwam ik tot de ontdekking dat de vastgoedwereld een ontzettend diverse en dynamische branche is die
mij veel meer te bieden heeft. Op dat moment is mijn ambitie ontstaan mijn beginnende vastgoedcarrière naar een hoger niveau te tillen
en mij verder te verdiepen de verschillende aspecten van het vastgoed. Een jaar geleden ben ik daarom naar de andere kant van Nederland verhuisd voor de master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Een betere keuze had ik niet kunnen maken, want het starten van deze studie heeft geleid tot mijn eerste kennismaking met FRESH! Afgelopen jaar heb ik met veel plezier deel uitgemaakt van de International Challenge commissie, waarbij ik heb geleerd hoe FRESH op een leuke en uitdagende manier bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling en je de kans biedt om de leukste kanten van het vastgoed te leren kennen, zowel in het binnen- als buitenland.

Mijn persoonlijke ervaringen met FRESH hebben mijn enthousiasme over de organisatie doen groeien en ik ben super gemotiveerd om het bereik van FRESH verder te vergroten en nieuwe studenten net zo enthousiast te maken!

Nieuws

International Challenge Terugblik Brazilië

Om jullie een idee te geven hoe de international challenge er dit jaar aan toe is gegaan hebben wij voor jullie een kort reisverslagje gemaakt. Dit geeft een sfeerimpressie van...

21 juni 2022

Meld je aan voor het FRESH Students bestuur ’22-’23!

Ben jij ambitieus, sociaal en een echte teamplayer? Wil jij jouw netwerk een boost geven en in aanraking komen met vooraanstaande bedrijven in het vastgoed? Dit is je kans! FRESH...

25 februari 2022

Op zoek naar nieuw bestuur: Marketing

FRESH Students bestuur 2021-2022 is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies presenteren wij de komende...

20 februari 2022