Bestuur 2020-2021 stelt zich voor ….. Anneke Franssen

Anneke Franssen
Career


Mijn naam is Anneke Franssen, 24 jaar en ik volg de master Management in the Built Environment aan de TU Delft. Vanaf september zal ik met veel plezier de functie Career binnen FRESH gaan vervullen.

Als je aan iemand vraagt naar hun interesses komt er vaak een specifiek woord of thema naar voren. Als ik mijn eigen intresses zou moeten omschrijven dan kan ik dit alleen maar doen door het woord: breed. Dit heb ik doorgetrokken tijdens mijn gehele studie, waarbij de interesse voor de vastgoedsector steeds is blijven groeien tijdens mijn bachelor Bouwkunde en minor Sociale Geografie aan de Universiteit van Amsterdam. De combinatie van studenten met verschillende studieachtergronden en professionals bij FRESH spreekt me dan ook enorm aan. Tijdens mijn studie heb ik verschillende extracurriculaire activiteiten ondernomen, zoals een start-up runnen in Detroit, extra vakken Kunstgeschiedenis en samen met een commissie de Bouwkunde Bedrijvendagen (BAU) organiseren. Deze ondernemende en enthousiaste houding om mezelf te blijven ontwikkelen zal ik aankomend jaar met veel plezier toepassen bij FRESH.

FRESH is in mijn ogen een passende uitdaging om mezelf te blijven ontwikkelen én iets te kunnen betekenen voor studenten in de vastgoedsector. Met mijn ondernemende en enthousiaste houding ben ik van plan komend jaar een goede schakel te vormen tussen studenten en professionals. Ik kijk er enorm naar uit wat wij samen met de andere bestuursleden van FRESH gaan bereiken aankomend jaar!

Nieuws

PROVADA Talent Kitchen

Koken met Ch(i)efs in de Talentenkeuken van PROVADA In de Talentenkeuken van PROVADA is matchmaking een koud culi kunstje. Een uitgelezen kans om te connecten met CEO’s en toekomstige topwerkgevers...

15 februari 2024

Terugblik FRESH Consultancydagen

Dag 1: Fakton Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver, de aftrap van de consultancydagen; het eerste tweedaagse evenement van dit FRESH-jaar. Met ruim 20 studenten werden we om...

26 januari 2024

Terugblik ReFRESH 2023

Op woensdag 4 oktober vond het eerste FRESH Students-evenement van het nieuwe academische jaar plaats. Onder het genot van hapjes en drankjes hebben we het jaar in stijl afgetrapt met...

16 oktober 2023