Bestuur 2020-2021 stelt zich voor ….. Anneke Franssen

Anneke Franssen
Career


Mijn naam is Anneke Franssen, 24 jaar en ik volg de master Management in the Built Environment aan de TU Delft. Vanaf september zal ik met veel plezier de functie Career binnen FRESH gaan vervullen.

Als je aan iemand vraagt naar hun interesses komt er vaak een specifiek woord of thema naar voren. Als ik mijn eigen intresses zou moeten omschrijven dan kan ik dit alleen maar doen door het woord: breed. Dit heb ik doorgetrokken tijdens mijn gehele studie, waarbij de interesse voor de vastgoedsector steeds is blijven groeien tijdens mijn bachelor Bouwkunde en minor Sociale Geografie aan de Universiteit van Amsterdam. De combinatie van studenten met verschillende studieachtergronden en professionals bij FRESH spreekt me dan ook enorm aan. Tijdens mijn studie heb ik verschillende extracurriculaire activiteiten ondernomen, zoals een start-up runnen in Detroit, extra vakken Kunstgeschiedenis en samen met een commissie de Bouwkunde Bedrijvendagen (BAU) organiseren. Deze ondernemende en enthousiaste houding om mezelf te blijven ontwikkelen zal ik aankomend jaar met veel plezier toepassen bij FRESH.

FRESH is in mijn ogen een passende uitdaging om mezelf te blijven ontwikkelen én iets te kunnen betekenen voor studenten in de vastgoedsector. Met mijn ondernemende en enthousiaste houding ben ik van plan komend jaar een goede schakel te vormen tussen studenten en professionals. Ik kijk er enorm naar uit wat wij samen met de andere bestuursleden van FRESH gaan bereiken aankomend jaar!

Nieuws

International Challenge Terugblik Brazilië

Om jullie een idee te geven hoe de international challenge er dit jaar aan toe is gegaan hebben wij voor jullie een kort reisverslagje gemaakt. Dit geeft een sfeerimpressie van...

21 juni 2022

Meld je aan voor het FRESH Students bestuur ’22-’23!

Ben jij ambitieus, sociaal en een echte teamplayer? Wil jij jouw netwerk een boost geven en in aanraking komen met vooraanstaande bedrijven in het vastgoed? Dit is je kans! FRESH...

25 februari 2022

Op zoek naar nieuw bestuur: Marketing

FRESH Students bestuur 2021-2022 is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies presenteren wij de komende...

20 februari 2022