Bestuur 2020-2021 stelt zich voor ….. Anneke Franssen

Anneke Franssen
Career


Mijn naam is Anneke Franssen, 24 jaar en ik volg de master Management in the Built Environment aan de TU Delft. Vanaf september zal ik met veel plezier de functie Career binnen FRESH gaan vervullen.

Als je aan iemand vraagt naar hun interesses komt er vaak een specifiek woord of thema naar voren. Als ik mijn eigen intresses zou moeten omschrijven dan kan ik dit alleen maar doen door het woord: breed. Dit heb ik doorgetrokken tijdens mijn gehele studie, waarbij de interesse voor de vastgoedsector steeds is blijven groeien tijdens mijn bachelor Bouwkunde en minor Sociale Geografie aan de Universiteit van Amsterdam. De combinatie van studenten met verschillende studieachtergronden en professionals bij FRESH spreekt me dan ook enorm aan. Tijdens mijn studie heb ik verschillende extracurriculaire activiteiten ondernomen, zoals een start-up runnen in Detroit, extra vakken Kunstgeschiedenis en samen met een commissie de Bouwkunde Bedrijvendagen (BAU) organiseren. Deze ondernemende en enthousiaste houding om mezelf te blijven ontwikkelen zal ik aankomend jaar met veel plezier toepassen bij FRESH.

FRESH is in mijn ogen een passende uitdaging om mezelf te blijven ontwikkelen én iets te kunnen betekenen voor studenten in de vastgoedsector. Met mijn ondernemende en enthousiaste houding ben ik van plan komend jaar een goede schakel te vormen tussen studenten en professionals. Ik kijk er enorm naar uit wat wij samen met de andere bestuursleden van FRESH gaan bereiken aankomend jaar!

Nieuws

Meld je aan voor het FRESH Students bestuur ’23-’24!

Ben jij ambitieus, sociaal en een echte teamplayer? Wil jij jouw netwerk een boost geven en in aanraking komen met vooraanstaande bedrijven in het vastgoed? Dit is je kans! FRESH...

8 maart 2023

Terugblik Beleggersdagen

Ook dit jaar organiseerden we weer de Beleggersdagen voor de FRESH’ers met een interesse in de beleggerswereld binnen de vastgoed sector. Dit jaar zijn we langs 4 van onze partners...

22 december 2022

Terugblik ABN AMRO Inhousedag

Al weer een tijdje geleden organiseerden we samen met ABN Amro de Inhousedag. Ook deze editie was weer een groot succes! Met zo’n 20 studenten waren we om 9 uur...

6 december 2022