Wereldhave

Full-service centers for everyday life

Wereldhave is in 1930 opgericht en Nederlands grootste beursgenoteerde investeringsmaatschappij gespecialiseerd in operationeel management en ontwikkeling van convenience retail vastgoed.  Wereldhave investeert in toekomstbestendige full-service centra die het dagelijks leven gemakkelijker en leuker maken voor de communities waar wij opereren.  Dit realiseren wij door onze center branche mix, customer journey, services en dienstverlening continu te optimaliseren op basis van behoeften van huurders en bezoekers, inhouse actief operationeel management en analyse. 

Portfolio focus 

Het Wereldhave full-service center portfolio bestaat uit 27 center locaties die verspreid zijn over middelgrote steden in Nederland, Frankrijk en België. Onze focus ligt op one-stop-shop centers waar boodschappen doen, winkelen, eten, vrijetijdbesteding, sporten en wonen samen komen.

Talent ontwikkeling & cultuur

Onze kernwaarden zijn leadership, passion, responsibility en teamwork.

Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze collega’s de ambitie hebben en kans krijgen om zich continu op deze vlakken te blijven ontwikkelen, zowel zakelijk als persoonlijk. Jouw carriére bij Wereldhave start daarom altijd met een onafhankelijk assesement, zodat we een ontwikkelplan, trainingen en cursussen op maat kunnen aanbieden. Studeer je momenteel nog? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een uitdagende afstudeerstage of een traineeship.  

OVER HET BEDRIJF:

Branche

Real estate investment 

Kantoor

Schiphol (NL), Vilvoorde (BE), Parijs (FR).

Aantal werknemers

200 in totaal, 75 in Nederland

Studieachtergrond

Academisch & HBO studies in de richtingen vastgoed, makelaardij, economie, bedrijfskunde, finance.  

Contact

Saskia Davids 

HR manager 

Email

humanresources@wereldhave.com

Adres

Schipholboulevard 233

1118 BH Schiphol

Telefoon

020 7027800

Website

www.wereldhave.com

www.careers.wereldhave.com