ValueMetrics

ValueMetrics is een vooruitstrevende, jonge organisatie die sinds haar oprichting in 2017, is uitgegroeid tot een bedrijf met 14 medewerkers. Ons team bestaat uit young professionals en een aantal partners met ruime ervaring, zowel binnen de branche van de woningcorporaties als de commerciële vastgoed sector.

We ondersteunen onze klanten met kennisplatformen, data-analyses en benchmarks ten behoeve van effectieve en efficiënte vastgoedsturing die nodig is voor het formuleren van de beste vastgoedbeslissingen. Vastgoedbeslissingen die ervoor zorgen dat de samenleving er op kan vertrouwen dat we ook over vijftig jaar goed, betaalbaar en duurzaam kunnen wonen in sociale woningen.

Onze ambitie voor de toekomst is om nog meer hoogwaardige producten en diensten aan te bieden aan onze bestaande klanten en tevens ons marktaandeel binnen de vastgoedsector te vergroten. Om deze ambities te kunnen uitvoeren zijn wij altijd op zoek naar slimme, young professionals die graag in een klein team het beste uit zichzelf willen halen. Heb jij affiniteit met data- en rekenmodellen, ben je analytisch sterk, vind je het belangrijk om snel verantwoordelijkheid te krijgen en om direct gecoacht te worden door een ervaren consultant? Laat het ons weten! Kijk voor onze contactgegevens op onze site www.valuemetrics.nl