Turner & Townsend

Wie zijn wij?

Turner & Townsend is een groeiend, internationaal gerenommeerd adviesbureau met meer dan 10.000 collega’s in 125 kantoren verspreid over de hele wereld. In Nederland werken wij vanuit de Rembrandttoren in Amsterdam met een jong, divers en internationaal team van ongeveer 130 collega’s. Onze klanten zijn grote (inter)nationale organisaties waaronder Schiphol, Shell en Google.

Laat jouw talent zien als projectmanager of bouwkostendeskundige:

Heb jij de ambitie om als adviseur aan de slag te gaan, grenzen te verleggen en echt een verschil te maken? Dat kan bij ons! 

Wij bieden jou de mogelijkheid om aan uitdagende (inter)nationale projecten te werken. Daarnaast biedt ons Graduate Development Programma jou de kans om je op persoonlijk en professioneel vlak verder te ontwikkelen. Je leert alle facetten van het bedrijf kennen en wordt klaargestoomd voor de volgende stap in je carrière!

Pak nu jouw kans in een van onze sectoren:

Vastgoed: zie jij jezelf werken aan een complexe kantoorverbouwing van een multinational met meer dan 100.000 medewerkers?

Infrastructuur: zou je graag een bijdrage willen leveren aan de bouw van een nieuwe tramlijn van een Europese metropool?

Industrie: ben je geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en kun jij je voorstellen bij het moderniseringsproces van een voedselfabriek betrokken te zijn?

Energie: klopt jouw hart sneller van duurzame projecten en wil jij de aanleg van een vloeibare aardgas installatie begeleiden?

Dan zijn wij een match!

Kijk snel op onze website voor meer informatie of stuur jouw sollicitatie direct naar onze recruiter (james.marking@turntown.com)!