Spring Real Estate

Spring Real Estate is sinds haar oprichting in 2011 uitgegroeid tot een landelijke vastgoed adviesorganisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren van huurders en beleggers van commercieel vastgoed. Iedereen werkt dagelijks nauw met elkaar samen, van partner tot stagiair, met allemaal hetzelfde doel: onze opdrachtgevers voorzien van data-gedreven vastgoedadvies.

Onze dienstverlening bestaat uit Agency, Capital Markets, Valuations, Midcap Investments, Asset Services en Property Management. Daarnaast hebben wij een strategisch partnerschap met Beleggingspanden.nl, het grootste online aan- en verkoopplatform van Nederland. Wij hebben kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag en Utrecht.

Wij zijn een jonge en snelgroeiende organisatie en onderscheiden ons in de vastgoedmarkt doordat wij ons vanaf dag één hebben gefocust op het verzamelen van data. Als eerste vastgoedadviseur zijn wij gaan werken met een inhouse sales team. Data uit telefonische sales gesprekken werden centraal opgeslagen en dat systeem is geëvolueerd tot het hart van onze organisatie: de SpringBase. Momenteel ontwikkelen we middels Machine Learning en Artificial Intelligence producten om de markt nog transparanter te maken voor opdrachtgevers.  

Werken bij Spring
Wij zijn de uitdager van de gevestigde orde met een data gedreven dienstverlening en hebben grootse plannen met internationale ambitie, daarom zijn we continu op zoek naar talent om onze teams te versterken. Wij bieden ambitieuze studenten de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen naast hun studie. Daarnaast zijn er diverse functies beschikbaar voor gedreven starters.

Heb je interesse in een vakinhoudelijke bijbaan naast je studie, een stageplek of startersfunctie? Neem contact op via werken@springrealestate.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden en zien er naar uit om je te ontmoeten. 

Branche: Commercieel vastgoed

Kantoor:
Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Utrecht

Aantal werknemers
: 50 

Studieachtergrond: Wetenschappelijk Onderwijs (WO), HBO

Contact: Olga Patist, HR Manager

Email: werken@springrealestate.nl 

Adres: Laan der Hesperiden 68, 1076DX Amsterdam 

Telefoon: 020 658 95 98 (Hoofdkantoor Amsterdam)

Website: www.springrealestate.nl