Republiq

Samen bouwen we aan het tofste vastgoed adviesbureau van Nederland. We willen met innovatieve oplossingen de vastgoedsector professionaliseren. We creëren de randvoorwaarden waarbinnen iedereen kan excelleren. We geloven dat als iedereen doet waar hij / zij goed in is, dat we samen de mooiste resultaten bereiken. Dat begint met hard werken en daar ook vooral heel veel plezier in hebben.

Onze ambitie is stevig. We willen zoveel mogelijk partijen helpen financieel en maatschappelijk rendement op vastgoed te verbeteren. We zijn ervaren vastgoedadviseurs, maar onze aanpak is vernieuwend. We zetten volop in op big data. Data legt meer fundament onder elke vastgoedbeslissing. Dat is waarom Republiq voor de helft bestaat uit vastgoedadviseurs en voor de helft uit data scientists. De combinatie maakt het verschil: cijfers gaan pas leven als je gevoel hebt voor de wereld die erachter schuil gaat.

We zijn al 4 jaar op rij een Great Place to Work ©. Vorig jaar zijn we zelfs uitgeroepen tot op één na beste bedrijf van Nederland. Wil je meer weten over ons? Kijk op https://republiq.nl/werken-bij om ons nog te beter te leren kennen.

Branche: Vastgoed | Consultancy

Kantoor: ’s Hertogenbosch | Amsterdam

Aantal werknemers: 32

Studieachtergrond: Bouwkunde, Vastgoed, Economie & Data

Contact: Sander de Clerck | werkenbij@republiq.nl | 073 – 851 26 23

Website: https://www.republiq.nl/werken-bij