OMRT

Korte Geschiedenis:

OMRT is 5 jaar geleden opgericht door Jasper Spiegeler en Andreja Andrejevic. Terwijl ze hun carrière begonnen in het vastgoed, werden ze al snel geconfronteerd met de trage trial-and-error processen en de bijna prehistorische ontwerpfase die vandaag de dag nog steeds de norm kan zijn in de industrie. Als hun innovatieve en rusteloze zelf, gingen ze snel aan de slag om precies dat te veranderen en de bouwsector de 21e eeuw in te krijgen. Momenteel zijn we bij OMRT volledig gericht op het veroveren van Nederland voordat we de komende jaren onze buurlanden gaan aanpakken.

Korte omschrijving van het bedrijf:

Op dit moment leiden Jasper en Andreja een trots team van 43 medewerkers. Met aandeelhouders VORM & SHIFT Invest die onze visie ondersteunen, groeien we gestaag, niet alleen in het aantal medewerkers, maar ook in projecten en partnerships. Ons kantoor bevindt zich in de Amsterdamse Houthavens, omringd door innovatieve denkers zoals wijzelf.

Waarvan kunnen wij jullie kennen?

Het is onze ambitie dat de naam OMRT wordt herkend als een disruptor binnen de vastgoed industrie. Onze missie is om de sector naar parametrisch en integraal ontwerpen te stuwen en om het algemeen gebruik van ontwerp automatisering te bevorderen. Hiernaast zullen sommigen vertrouwd zijn met onze zeer efficiënte en gedetailleerde windstudies voor ontwikkelingsprojecten.

Kunt jullie iets vertellen over de cultuur binnen het bedrijf?

Onze cultuur is lastig om precies te beschrijven, omdat we maar liefst 20 nationaliteiten binnen ons team hebben. Je zou verwachten dat het moeilijk is om gemeenschappelijke punten te vinden, maar onze passie voor technologie, disruptie, duurzaamheid en liefde voor tosti’s (bewijs: onze industrial grade mega tosti-maker) en tafelvoetbal is wat ons bindt. We werken hard en met vereende krachten, maar compenseren dat met een ontspannen sfeer op kantoor en regelmatige feestjes.

Voor meer informatie klik hier.

Lees ook het portretinterview met Fiona Beckmann hier.