MVGM

MVGM is de grootste vastgoed dienstverlener van Nederland en behoort tot de top 5 vastgoedbeheerders van Europa.  MVGM is actief in 9 Europese landen. Waarvan in Nederland er meer dan 800 collega’s verspreid over 17 kantoren werken.

Jouw carrière

Werken bij MVGM staat garant voor werken in een energieke, dynamische en leerzame omgeving. Binnen de diverse gespecialiseerde teams van MVGM kennen wij zowel administratieve, commerciële, technische als adviserende en leidinggevende functies.

Bij al onze collega’s staan de MVGM kernwaarden centraal in hun handelen. Door focus op kwaliteit, betrokkenheid en onze innovatieve kracht willen wij een optimaal resultaat voor onze opdrachtgevers creëren en daarmee toonaangevend zijn op de Nederlandse vastgoedmarkt.

De vastgoedbranche is volop in beweging. Zoek jij een baan met doorgroeimogelijkheden? Dan is MVGM de werkgever voor jou!

Over MVGM

Wij bieden onze klanten een breed, geïntegreerd spectrum van diensten met een specialisatie in vastgoedbeheer. Afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgevers nemen wij de gehele of gedeeltelijke regie over het vastgoed uit handen. 

Wij beheren kantoren, gebouwen met meerdere huurders, winkels, winkelcentra, woningen, hotels, logistiek, industriële activa en meer. Tot onze klanten behoren nationale en internationale beleggers, banken en financiers, woningbouwverenigingen, ondernemers, verzekeringsmaatschappijen, overheden en openbare instellingen. 

Jouw carrière

Werken bij MVGM staat garant voor werken in een energieke, dynamische en leerzame omgeving. Binnen de diverse gespecialiseerde teams van MVGM kennen wij zowel administratieve, commerciële, technische als adviserende en leidinggevende functies. 

De vastgoedbranche is volop in beweging. Zoek jij een baan met doorgroeimogelijkheden? Dan is MVGM de werkgever voor jou! 

Branche: Vastgoedtaxaties, Bedrijfsmakelaardij, Commercieel Vastgoed, Residentieel Vastgoed en meer.

Kantoren Nederland: Rijswijk, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Breda, Eindhoven, Groningen, Zwolle, Deventer, Arnhem en Maastricht.

Kantoren Internationaal: Duitsland, België, Luxemburg, Polen, Slowakije, Tsjechië, Spanje en Portugal

Aantal werknemers: 1.500

Studieachtergrond: HBO/WO

Contact: Eddie Almeida

Email: es.almeida@mvgm.nl

Adres: Kopsstraat 9 K in Rijswijk

Telefoon: +31 088 432 40 34

Mobiel: +31 6 1769 7807

Website: https://careersatmvgm.com