MVGM

MVGM is marktleider op het gebied van vastgoeddienstverlening met een historie die teruggaat tot 1953. MVGM is actief in 9 Europese landen; in Nederland werken zo’n 800 collega’s vanuit 17 kantoren verspreid door heel Nederland. 

Jouw carrière

Jij wilt graag…

  • werken in een internationale omgeving
  • samenwerken in een hecht team met deskundige collega’s 
  • je talenten verder ontwikkelen
  • werken in een bedrijf waarin verschillende disciplines samenkomen
  • een werkgever die jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt

Werken bij MVGM staat garant voor werken in een energieke, dynamische en leerzame omgeving. Binnen de diverse gespecialiseerde teams van MVGM kennen wij zowel administratieve, commerciële, technische als adviserende en leidinggevende functies.

Bij al onze collega’s staan de MVGM kernwaarden centraal in hun handelen. Door focus op kwaliteit, betrokkenheid en onze innovatieve kracht willen wij een optimaal resultaat voor onze opdrachtgevers creëren en daarmee toonaangevend zijn op de Nederlandse vastgoedmarkt.

De vastgoedbranche is volop in beweging. Zoek jij een baan met doorgroeimogelijkheden? Dan is MVGM de werkgever voor jou!

Over MVGM

Wij bundelen kennis en kunde van property management in verschillende sectoren, zoals woningen, VvE’s, winkel VvE’s, zorgvastgoed, kantoren, logistiek, retail en ander commercieel vastgoed. Daarnaast behoort MVGM in Nederland tot de top 3 vastgoedtaxateurs en doen onze bedrijfsmakelaars de aankoop en verkoop van bedrijfsgebouwen. Wij werken voor (inter)nationale investeerders, banken en financiers, woningcorporaties, ondernemers, verzekeraars, zorginstellingen, overheden en overheidsinstanties. Afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgevers nemen wij de gehele of gedeeltelijke regie over het vastgoed uit handen.

Branche: Commercieel Vastgoed

Kantoren Nederland: Groningen, Zwolle, Arnhem, Enschede, Deventer, Limmen, Rijswijk, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Middelburg, Breda, Eindhoven en Maastricht

Kantoren Internationaal: Duitsland, België, Luxemburg, Polen, Slowakije, Tsjechië, Spanje en Portugal

Aantal werknemers: 1.500

Studieachtergrond: HBO/WO

Contact: Jean Paul Boers

Email: jp.boers@mvgm.nl

Adres: De Bruyn Kopsstraat 9 K in Rijswijk

Telefoon: +31 088 432 40 34

Mobiel: +31 6 10 36 93 52

Website: www.mvgm.nl