Mileway

Mileway is in minder dan drie jaar uitgegroeid tot Europese marktleider in Last mile logistiek. Mileway heeft over 10 landen meer dan 1.800 assets in de portefeuille. In totaal is dit meer dan 16 miljoen vierkante meter. Mileway heeft meer dan 370 werknemers en is aanwezig in elke markt waar Mileway assets heeft.

De vraag naar steeds snellere leveringen in e-commerce groeit nog steeds. Dit verandert ook de functie van vastgoed om steden heen. Mileway heeft de ambitie om de nummer 1 toegang tot binnenstedelijke gebieden te zijn. Om dit te bereiken leeft en handelt Mileway volgens de volgende waarden: Drive, Trust, Grow, Together.

Mileway gelooft dat de onderneming groeit door samen te werken en alle individuele capaciteiten te combineren. Mileway heeft een inhouse learning & development programma waar persoonlijke en professionele ontwikkeling hand in hand gaat met business development. Zo kan elke professional zijn eigen carriere op maat maken.

Mileway begrijpt dat de maniet van werken veranderd is de laatste paar jaar. Zodoende biedt Mileway niet alleen een werkplek op kantoor , maar ook een werkplek thuis met alle nodige apparatuur waarmee je altijd overal goed kan werken.