LIDL Nederland GmbH

Lidl is een van de grootste supermarkten van Nederland met 440 filialen.  Wereldwijd zijn wij de nummer 4 supermarkt, actief in 30 landen in Europa en de VS. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud, kwaliteit en klantgerichtheid centraal staan. 

Ons geheim? Dat zijn onze medewerkers. Ruim 21.000 mensen, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten. En met één ding gemeen: de Lidl-mentaliteit. Lidl-medewerkers weten van aanpakken, houden van afwisseling en zetten nét even dat stapje extra. Of dat nou in het filiaal, distributiecentrum of op kantoor is.

We willen het beste voor onze klanten én voor de wereld om ons heen. Vandaag en in de toekomst. Daarom richten wij ons in veel aspecten op duurzaamheid, zoals de keuze voor een duurzaam productassortiment, de bouw van energieneutrale filialen en DC’s en richten wij ons op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

Bouw & Vastgoed
Bij de afdeling Bouw & Vastgoed werk je dagelijks mee aan het realiseren van de beste supermarkten van Nederland. Duurzaam en circulair bouwen zijn uitgangspunten waar wij ook in commercieel vastgoed rekening mee houden. Daarnaast volgen we de ontwikkelingen van nieuwe technieken op de voet. Zo zijn wij een voorbeeld op het gebied van duurzame energie met de realisatie en opening van de eerste energie neutrale supermarkt van Nederland in 2019.

Meer informatie
Is dit iets voor jou? Kijk dan voor meer informatie op werkenbijlidl.nl en begin aan het bouwen van jouw toekomst bij Lidl! 

Branche: Retail, supermarktvastgoed en projectonwikkeling.

Kantoor
Hoofdkantoor: Huizen
Distributiecentra / regionale kantoren: Heerenveen, Oosterhout (GLD), Zwaag, Etten-Leur, Weert en Waddinxveen 

Aantal werknemers: 21.000

Studieachtergrond: afgeronde HBO/WO richting Real Estate Management, Vastgoed & Makelaardij, Sociale Geographie, Planologie, Economic Geography, Facility Management of vergelijkbaar Contact

Contactgegevens:
Iris Schoormans
Iris.Schoormans@lidl.nl
06 48 21 42 53

Website: werkenbijdlidl.nl