Lidl Nederland GmbH

Lidl is de nummer drie supermarkt van Nederland met meer dan 430 filialen. Wereldwijd zijn wij de nummer 4 supermarkt, actief in 32 landen in Europa en de VS. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud, kwaliteit en klantgerichtheid centraal staan.

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Zo zijn we groot geworden. Inmiddels staat de teller in Nederland al op meer dan 430 filialen. En we groeien nog steeds. Onze producten vallen in de prijzen, steeds meer klanten waarderen onze unieke formule én we zijn uitgeroepen tot Top Employer. Wil jij het beste uit jezelf halen in deze dynamische omgeving? Lidl biedt volop kansen.

Als bouw & vastgoed professional werk je dagelijks aan het realiseren van de beste supermarkten van Nederland. Je streeft naar een Lidl-filiaal dichtbij en voor iedereen. Zie jij kansen om onze vastgoedportefeuille uit te breiden op een toplocatie? Onderhandel je graag stevig met gemeenten en beleggers? Dan ben je bij Vastgoed helemaal op je plek. Kunnen we op jou bouwen als we Lidl als kloppend hart van de buurt willen neerzetten bij mixed-use-ontwikkelingen? Kom dan onze afdeling Projectontwikkeling versterken. Weet jij hoe je samen met architecten en constructeurs het beste ontwerp realiseert? En hoe je samen met onze aannemers het ideale filiaal of distributiecentrum neerzet, onderhoudt en beheert? Mét oog voor kosten, duurzaamheid en comfort voor onze klanten en collega’s? Dan is de afdeling Bouw jouw plek. Meer dan genoeg uitdaging dus bij één van de grootse bouw- en vastgoedondernemingen in Nederland!

Branche: Supermarkt retail

Kantoor: Huizen | Zwaag | Heerenveen | Waddinxveen | Oosterhout (GLD) | Weert | Etten-Leur

Aantal werknemers: 20.000

Studieachtergrond: Diverse

Contact: Iris Schoormans | werken@lidl.nl

Websitehttps://www.werkenbijlidl.nl/