KPMG

KPMG Nederland is een wereldwijd netwerk van Audit- en advieskantoren. In Nederland, waar Piet Klijnveld in 1917 de grond legde voor KPMG, zijn wij nu met meer dan 3.900 collega’s verdeeld over 12 kantoren. Samen helpen wij een grote verscheidenheid aan organisaties vooruit te kijken en de juiste duurzame keuzes te maken.

Advisory

Om als organisatie ambities te behalen en toekomstbestendig te worden, zijn concrete acties en beslissingen nodig op basis van diepgaande en heldere inzichten. De toekomst vereist nú actie. Bij Advisory werken experts en specialisten, denkers én doeners, die de strategische kennis en praktische ervaring hebben om complexe vraagstukken te kunnen duiden en relevante inzichten te geven. Ondersteund door geavanceerde technologie geven we vorm aan transformatie en verduurzaming.

Real Estate

KPMG heeft vastgoedexpertise op het gebied van Strategy & Operations en Corporate Finance. Binnen Strategy & Operations ondersteunt KPMG bij het ontwikkelen van strategieën, het analyseren en optimaliseren van vastgoedportefeuilles en het efficiënter en duurzamer maken van vastgoedbedrijven. Binnen Corporate Finance ondersteunt KPMG bij fusies en overnames, financieringen en (bedrijfs-)waarderingen binnen de vastgoedsector. Met haar toonaangevende naam werkt KPMG aan belangrijke transacties en strategieontwikkeling, waarbij de impact op de maatschappij zowel in Nederland als wereldwijd voelbaar is