Greystar

De stad is booming. Maar die groeiende populariteit gaat gepaard met grote uitdagingen. De krappe woningmarkt drukt stedelingen de stad uit, we zitten midden in een immense vergroeningsopgave en steeds meer mensen vragen zich af: wie ben ik en waar hoor ik bij? Deze tijd vraagt om een nieuwe visie op stedelijk wonen.

Sinds 2014 ontwikkelen en beheren wij, Greystar NL, hoogwaardige leefomgevingen in Nederlandse steden. Plekken waar het zorgeloos wonen is en waar bewoners niet enkel vierkante meters woonoppervlak huren, maar er een heel pakket voorzieningen en diensten bovenop krijgen die naadloos aansluiten bij hun behoeftes en verwachtingen — van elektrische deelmobiliteit en supersnel internet tot activiteitenprogramma’s en natuur inclusieve openbare ruimtes. Wij zien een woning niet slechts als een fysiek product, maar benaderen wonen vanuit een totaalervaring. Wij zijn er voor de studenten en starters, voor hen die moeite hebben met het vinden van een fijn thuis en — in de nabije toekomst — voor gezinnen, empty nesters en ouderen. We willen er zijn voor de hele stad. Dat doen we door niet voor snel rendement te gaan, maar ons voor lange tijd te committeren aan de plekken waar we neerstrijken. Daardoor ontstaat er ruimte voor creativiteit, kwaliteit en gemeenschapszin. Ons belang is het stadsbelang.

Met meer dan 800.000 wooneenheden in beheer is Greystar ’s werelds grootste ontwikkelaar, investeerder en aanbieder van specifiek voor de huurmarkt ontwikkelde woongebouwen, gericht op beleving en kwaliteit voor de bewoner.

Branche: Real Estate – Residential

Kantoor: Amsterdam, Den Haag, Londen, Madrid, Parijs, New York, San Francisco, Sidney, Tokio en meer

Aantal werknemers: 70 (NL –> 20.000+ global)

Studieachtergrond: Vastgoed, architectuur, finance, marketing, bedrijfskunde, economie, hospitality

Contact: David Richardson – Talent Acquisition Partner

Emaildavid.richardson@greystar.com

Tel: +31 (0)70 701 3035

Websitehttps://www.greystar.com/regions/europe/netherlands-business-services