Eurocommercial Properties

Ervaren vastgoedinvesteerders.

Eurocommercial Properties is een lange termijn investeerder en manager van eersteklas winkelvastgoed in België, Frankrijk, Italië en Zweden met een vermogen van 4,1 miljard. wij kopen, bheeren en ontwikkelen gunstig gelegen winkelpanden in gevestigde en vermogende markten en werken samen met onze huurders om de waarde en aantrekkingskracht van de centra te maximaliseren.

Onze doelgerichte strategie om winkelcentra op toplocaties te verkrijgen en continu te verbeteren, in combinatie met uitstekende huurdersrelaties, heeft geleid tot een duurzaam hoge bezettingsgraad van onze winkelcentra.

Wij monitoren de winkelbehoeften van onze klanten zorgvuldig en geloven dat het doen van aankopen zowel on- als offline goed geïntegreerd moet zijn. Dit vinden wij van groot belang om ook in de toekomst aan de behoeften van onze klanten te blijven voldoen.

Een sterk team

Eurocommercial is een gedreven organisatie waarbij veel ervaren vastgoedprofessionals werken, verdeeld over onze verschillende Europese vestigingen. Met ongeveer 95 collega’s zijn we een relatief kleine organisatie met veel verantwoordelijkheden en kansen voor onze medewerkers van af dag één.

Eurocommercial collega’s worden gestimuleerd hun eigen ideeën voor verbetering van de organisatie te delen en wij moedigen hen aan te blijven leren en ontwikkelen. Alle werknemers zijn aandeelhouders van Eurocommercial door middel van een lange termijn prestatieplan. Ook bieden we particuliere ziektekostenverzekering en gesubsidieerde sportactiviteiten, ter ondersteuning van een gezonde levensstijl van onze werknemers.

We geloven in onze open en collegiale bedrijfscultuur en onze aandacht voor onze medewerkers heeft in de meeste gevallen geleid tot langjarige dienstverbanden.

Branche: Real Estate Investment

Kantoor locaties: Amsterdam, Milaan, Parijs, Stockholm, Brussel

Studieachtergrond: Academisch & HBO studies in de richtingen vastgoed, economie, bedrijfskunde en finance

Contact info:
Contact HR: Vincent Meijer, Company Secretary
E-mail HR: vincent.meijer@ecpnv.com
Telefoon: +31 20 530 6030
Website: www.eurocommercialproperties.com