Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield levert uitzonderlijke waarde voor gebruikers en eigenaren van vastgoed. Juist nu, in een tijd waarin, opdrachtgevers steeds anders tegen commercieel vastgoed aankijken en andere verwachtingen hebben, werken wij aan oplossingen. Duurzame, innovatieve vastgoedoplossingen.

Bij ons staat, ongeacht de vraag, het succes van de opdrachtgever altijd voorop. Wij werken snel, vakkundig en houden de lijnen kort. Zorgen dat onze capaciteiten nauw aansluiten op de wensen en behoeften van onze opdrachtgever. Zodat zij net als wij, altijd voorbereid zijn op whats next.

Voor meer informatie over onze vacatures kijk je op careers.cushmanwakefield.com

Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) is wereldwijd toonaangevend op het gebied van professional services in commercieel vastgoed. Cushman & Wakefield is een van de grootste strategisch adviseurs in commercieel vastgoed ter wereld met circa 50.000 medewerkers in meer dan 400 kantoren en 60 landen. In 2021 realiseerde de organisatie een omzet van $9,4 miljard met kernactiviteiten zoals property-, facility- en projectmanagement, leasing, capital markets, valuations en andere dienstverlening. Meer informatie vind je op www.cushmanwakefield.nl en via LinkedIn.