CBRE

Waarde toevoegen aan vastgoed, dat is wat CBRE doet. Voor eigenaren, eindgebruikers en beleggers. Met meer dan 100.000 professionals in meer dan 100 landen zijn we internationaal marktleider in de vastgoedmarkt.

CBRE (Advisory) is de adviestak. Met meer dan zeshonderd collega’s in Nederland adviseren wij eigenaren en gebruikers van commercieel vastgoed. Ons werk komt in de kern op het volgende neer: enerzijds helpen we eigenaren bij het behalen van rendement op vastgoedinvesteringen, anderzijds ontwikkelen we unieke huisvestingsoplossingen voor gebruikers van vastgoed. Wij beheren vastgoedobjecten, voeren taxaties uit, adviseren klanten over de aan- en verkoop van panden, ontwikkelen werkplekconcepten, verzorgen projectmanagement op locatie en nog veel meer.

Samen met onze opdrachtgevers zetten we de toon in de vastgoedwereld. Ga jij voor een baan binnen onze Advisory-tak? Dan werk je binnenkort misschien wel samen met ondernemende vastgoedspecialisten die gaan voor het hoogst haalbare. Het maakt bij ons niet uit of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Branche: Real Estate Consultancy

Kantoor: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Zwolle

Aantal werknemers: 600

Studieachtergrond: HBO en WO niveau

Contact: Valerie van der Kloot Meijburg

Email: nlrecruitment@cbre.com

Website: www.cbre.nl