Capital Value

Wij zijn specialist en marktleider in woningbeleggingen in Nederland. Wij leveren transactie-, taxatie- advies- en asset management diensten aan beleggers, corporaties, banken, ontwikkelaars, (semi)overheid en zorginstellingen. 

Transactiediensten

Wij begeleiden aan- en verkoopprocessen van wooncomplexen en woningportefeuilles in heel Nederland. Sinds onze oprichting in 2012 hebben wij meer dan 71.000 woningen succesvol verkocht. Van een enkel complex tot complete portefeuilles. Zowel bestaand als nieuwbouw. Dit alles door de kennis en ervaring van ons team van professionals.  

Taxatiediensten

Onze gespecialiseerde taxatieafdeling adviseert over de waarde van vastgoed. Wij taxeren voor alle doeleinden, waaronder de jaarrekening, (her)financieringen of bij aan- of verkoop. Naast onze specialisatie in woningen, taxeren wij ook BOG, MOG en ZOG.

Strategisch advies

Wij geven strategisch advies over alle vraagstukken over de woningbeleggingsmarkt in Nederland. Bijvoorbeeld over acquisitie of dispositie, over bestaande woningen, over nieuwbouw, transformatieprojecten of zorgvastgoed.